Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
musiałeś mieć ciekawe dzieciństwo jak wszędzie widzisz pedofilów...
Zajebiste miałem dzieciństwo, bo żaden pedofil, jak ty, nie wkładał mi palców w dupę.
A teraz wypierdalaj zboku
Zajebiste miałem dzieciństwo, bo żaden pedofil, jak ty, nie wkładał mi palców w dupę.
A teraz wypierdalaj zboku
Żaden z pedofili nie wkładał Ci palca w dupe jak on?
Żaden z pedofili nie wkładał Ci palca w dupe jak on?
Mi nie.
Tobie widać, że tak xD
Mi nie.
Tobie widać, że tak xD
Ale jesteś świadom, ze z Twojej wypowiedzi nadal wynika ze LLime wkładał Ci palec w siłę tak jak żaden pedofil?
Ale jesteś świadom, ze z Twojej wypowiedzi nadal wynika ze LLime wkładał Ci palec w siłę tak jak żaden pedofil?
Jestem ułomnym debilem, żeby zrozumieć prosty tekst wąchodupie?
Jestem ułomnym debilem, żeby zrozumieć prosty tekst wąchodupie?
Ja rozumiem co Ty chciałeś przekazać, rozumiem również ze nie każdy Polak uczęszczając do podstawówki posiadł trudną sztukę formułowania myśli w mowie pisanej. Toteż jako młodszemu, głupszemu i średnio rokującemu ale jednak Polakowi tłumacze używając niezbyt zawoalowanej ironii, ze pisze w sposób przekazujący nie to co przekazać chciał. Innymi słowy mówiąc - z Twojej wypowiedzi wynika, ze w dupe wkładał Ci palec pedofil i gość, którego probujesz obrazić, ale ten gość co go próbujesz cisnąć wklal Ci palec lepiej.
Chyba nie to chciałeś przekazać szacownemu gronu użytkowników sadistic.pl? Ale jeśli to, to przepraszam, źle zrozumiałem intencje. Pchajcie sobie co chcecie i gdzie chcecie, chuj mnie to.
Ja rozumiem co Ty chciałeś przekazać, rozumiem również ze nie każdy Polak uczęszczając do podstawówki posiadł trudną sztukę formułowania myśli w mowie pisanej. Toteż jako młodszemu, głupszemu i średnio rokującemu ale jednak Polakowi tłumacze używając niezbyt zawoalowanej ironii, ze pisze w sposób przekazujący nie to co przekazać chciał. Innymi słowy mówiąc - z Twojej wypowiedzi wynika, ze w dupe wkładał Ci palec pedofil i gość, którego probujesz obrazić, ale ten gość co go próbujesz cisnąć wklal Ci palec lepiej.
Chyba nie to chciałeś przekazać szacownemu gronu użytkowników sadistic.pl? Ale jeśli to, to przepraszam, źle zrozumiałem intencje. Pchajcie sobie co chcecie i gdzie chcecie, chuj mnie to.
Dalej ssiesz debilu?
Dalej ssiesz debilu?
Otóż widzisz, podczas gdy Ty jesteś zbyt prosty żeby mnie obrazić, ja mam pewną satysfakcję. Mianowicie wiem, że życie ludzi o prezentowanym przez ciebie poziomie jest pełne frustracji, walki o przetrwanie i rozczarowania tym, co osiągnąć by chcieli a nigdy nie będzie im to dane. Także jeśli chodzi o ssanie, to życzę smacznego
Otóż widzisz, podczas gdy Ty jesteś zbyt prosty żeby mnie obrazić, ja mam pewną satysfakcję. Mianowicie wiem, że życie ludzi o prezentowanym przez ciebie poziomie jest pełne frustracji, walki o przetrwanie i rozczarowania tym, co osiągnąć by chcieli a nigdy nie będzie im to dane. Także jeśli chodzi o ssanie, to życzę smacznego
Ciągnij druta pecie, tak, jak lubisz
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów