Zbieranie tego zajęło trochę czasu. Oto co można znaleźć na białystokonline.pl:
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Przynajmniej kobieta czytająca ogłoszenie wie czego się spodziewać, trzeba pogratulować "prezesowi" szczerości Nie zmienia to faktu, że dziwke zatrudni, a nie sekretarke
No i jak? Przyjęli cię?
ja to biere to robote
bende ruchać za 3 kafle
bende ruchać za 3 kafle
To jest smutne, bo kobiety sobie pizdą wywalczą pozycję i zarobki, a jeszcze się kurwa o równouprawnienia starają
Nie aplikuję na pracownicę biurową. Już w poprzednim temacie mnie pytaliście Ja robię kanapki w KeFCu za 8,52zł za godzinę.
jakim trzeba być debilem, żeby w tytule ogłoszenia napisać "odzieżowa" a w treści "odzierzowa"
@ilves
W jakim mieście robisz te kanapki ? Bo może jak będę na mieście, to byś mi po taniemu załatwiła
Dobra, Białystok... kurwa
W jakim mieście robisz te kanapki ? Bo może jak będę na mieście, to byś mi po taniemu załatwiła
Dobra, Białystok... kurwa
bende ruchać za 3 kafle
nie nie, pomylilo ci sie
to ty bedziesz ruchany w dupsko az ci babelki nosem pojda, wszystko na umowe o dzielo na min krajowa
Dopuszczasz możliwość, że jakaś kobieta mogłaby domagać się równouprawnienia, przy tym nie "wywalczać pozycji i zarobków pizdą"?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów