Nie bardzo mogą Cię wziąć ochroniarze na rewizję osobistą. Mogą zastosować tzw. zatrzymanie obywatelskie i powiadomić policję, a policja musi mieś UZASADNIONE podejrzenie do dokonania rewizji osobistej bez nakazu prokuratora.
Co Ty za farmazony pierdolisz? "A policja musi mieć uzasadnione podejrzenie" - Powiedzą Tobie, że w okolicy kręci się ktoś podejrzany i tyle z Ciebie będzie. Procedury potrzebne do rewizji osobistej załatwia się praktycznie jednym telefonem.
Co Ty za farmazony pierdolisz? "A policja musi mieć uzasadnione podejrzenie" - Powiedzą Tobie, że w okolicy kręci się ktoś podejrzany i tyle z Ciebie będzie. Procedury potrzebne do rewizji osobistej załatwia się praktycznie jednym telefonem.
Jak sam napisałeś " Procedury potrzebne do rewizji osobistej załatwia się praktycznie jednym telefonem" Nawet policja MUSI mieć uzasadnione podejrzenie popełnienia przestępstwa. Inaczej mają chuja do gadania. To nie te czasy, gdy twój stary ZOMO-wiec przystawił komuś giwerę do klaty i kazał się rozbierać. Więc to ty pierdolisz farmazony chłopczyku. Nie wiem zresztą czy "chłopczyku", chuj wie co ty tam masz w gaciach.
Jak sam napisałeś " Procedury potrzebne do rewizji osobistej załatwia się praktycznie jednym telefonem" Nawet policja MUSI mieć uzasadnione podejrzenie popełnienia przestępstwa. Inaczej mają chuja do gadania. Więc to ty pierdolisz farmazony chłopczyku. Nie wiem zresztą czy "chłopczyku", chuj wie co ty tam masz w gaciach.
Nie zrozumiałeś mnie
Co za debil...
Dobrze, że się podpisałeś.
Naucz się czytać ze zrozumieniem idioto, a dopiero później przemyśl, czy serio chcesz rzucać populistycznymi frazesami. Nara.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów