📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie no, zajebiście, Sadistic i w ogóle, ale kurwa, na miłość boską. Chuj że człowiek jest inwalidą, robi coś, co mu się podoba i jeszcze ma pod górkę, a znajdzie się ktoś kto się jeszcze będzie z niego śmiał.
W przeciwieństwie do ciebie, on nie siedzi przed kompem i nie wali do cycatych panienek z kutachami na hardzie.
W przeciwieństwie do ciebie, on nie siedzi przed kompem i nie wali do cycatych panienek z kutachami na hardzie.
@Speedster, coś w tym jest . Ale nie zmienia to faktu, że więcej niż jedna emota w zdaniu jest mało strawna.
zajebisty gość jest
Gdzieś w małym mieście urodził się Jasio: bez rączek i bez nóżek. Gdy dorósł, całe dnie spędzał w oknie patrząc jak inne dzieci grają w piłkę, tudzież biegają – ogólnie się bawią. Dni mijały a Jasio cały czas siedziałw tym oknie. Pewnego dnia, jego mamie zrobiło się go żal i postanowiła, że dorobi mu rączki i nóżki z patyczków by mógł się bawić z innymi bachorami. Gdy skończyła Jasio od razu dał dyla po klatce schodowej na dół do dzieci. Mama szybko do okna: czeka na Jasia, czeka… i nagle dzwonek do drzwi. Wchodzi tata Jasia… twarz podrapana, cały we krwi, ciuchy porwane i mówi:
- Kurwa nie uwierzysz ale chyba z metrowego pająka na klacie zajebałem!
- Kurwa nie uwierzysz ale chyba z metrowego pająka na klacie zajebałem!
Musi więcej nadgarstkami pracować, bo trochę sztywno uderza.
Piwo za chęć i umiejętności, ale za pedalską muze karny kutas w dupala.
Wielki szacun dla gościa i beczka żywca.
łooooo ty kurwa w chuj o.O
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów