Stanley Kubrick i perspektywa w jego filmach.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ta muzyka jest naprawdę fajna, ale niestety jak się ją wpierdoli do każdego filmu na youtube, to traci swoją moc.
@LesniczyLajonel
Najlepszy film? hah.
Przekłamana fabuła, naciągane fakty... tego "jeden z najlepszych filmów" na pewno by nie reprezentował.
Najlepszy film? hah.
Przekłamana fabuła, naciągane fakty... tego "jeden z najlepszych filmów" na pewno by nie reprezentował.
2001 to film ponadczasowy, komponuje się nawet z niemieckim popem.
Kurwa a jaka ma być perspektywa? w każdym filmie jest jakaś scena z perspektywą jednopunktową. Chociąż nie... teraz każdy głupi ma sprzęt 3D, przykręcony do minimum i perspektywę chuj strzela...
@Up
Clerks - Sprzedawcy 2
Clerks - Sprzedawcy 2
LesniczyLajonel napisał/a:
@DiesIrae - Soundtrack z Requiem Dla Snu - jednego z najlepszych filmów jakie powstały. Autorem muzyki jest Clint Mansell
Chyba se jaja robisz.
snikersx napisał/a:
Z jakiego to filmu?L
Ale tych 2 geniuszy znajdziesz w wielu filmach Kevina Smitha. Zwą się Jay i cichy Bob. Polecam- Clerks 1 i 2, Dogme, Mallrats, Jay i cichy Bob kontratakują i W pogoni za Amy.
vniveri25 napisał/a:
Chyba se jaja robisz.
47 miejsce w rankingu światowym wg Filmwebu więc nie mów, że nie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów