Kawałek balkonu odpada i trafia kobietę w głowę.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Nie byłoby dziecka, nie byłoby wpierdolu w głowę balkonem.
A w sumie, chuj mnie to obchodzi.
<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ewdph2lwnoE" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Tak jakoś mi się skojarzyło
Tylko żebym ja to jeszcze umiał filmiki z YT tutaj dodawać.... :/
youtube.com/watch?v=ewdph2lwnoE
Tak jakoś mi się skojarzyło
Tylko żebym ja to jeszcze umiał filmiki z YT tutaj dodawać.... :/
youtube.com/watch?v=ewdph2lwnoE
Material fajnie sie oglada, taka powinna byc ta strona. Jednak szkoda kobiety nie wyglada na jakas patologie. Kilka sekund zwloki i nie byloby dziecka. Jednak najbardziej przerazajace jest to ze w komentarzach wiekszosc to cieszy (wiem to sadistic) ale jakby to byl jakis jebany zapchlony pies na ktorego spadl kawalek balkonu to mielibysmy tu psizy z bolem dupy o mocy kilku megaton conajmniej...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów