📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Nie ma to jak pierdolnąć karbid pod beczkę albo wiadro... A jeszcze większy ubaw jeśli wsadzisz termit np do piersi z kurczaka
"Petarda kontra garnek" - Na początku myślałem że petarda ujebie jakiemuś debilowi którąś część ciała ale to faktycznie chodziło o "garnek"...
Kameruj!
chłopaczki ze wsi sobie zabawę znaleźli, w następnym filmiku beda zapierdalac po polu kukurydzy maluchem albo innym poldkopodobnym wynalazkiem
grzyb6 napisał/a:
chłopaczki ze wsi sobie zabawę znaleźli, w następnym filmiku beda zapierdalac po polu kukurydzy maluchem albo innym poldkopodobnym wynalazkiem
A co Tobie żal dupę ściska że, w bloku musisz siedzieć i patrzeć jak się inny bawią!!
kszh19, właśnie widać komu ściska i z jakich powodów, rozumiem ze to twoi koledzy a Ty to nakrecales?
aexalven, na szczęście u nas nie kradną ławek i nie montują sobie przed haŁupą jak to ma w zwyczaju Twoja rodzina
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów