szkoda, że w ryj nie dostał
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:03
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
wejderek napisał/a:
Kurwa skąd ahtungi u skośnookich
Kiedy dziadek dziadka dziadka dziadka dziadka twojego dziadka srał do nocnika to oni się już achtungami bawili.
00:24- laska mówi: " Kurwa! Wiedziałam!"
Oj tam oj tam, po prostu przebrana na właz sonda obcych wyczuła atak materiałami pirotechnicznymi, więc w celu ochrony danych zdekonspirowała się i uciekła
bezpieczne petardy ; )
tam jest label Live Leaka wiec nie sadze, żeby szukał aż tak daleko
Ja pierdole matoły !! Metan wywalił to oczywiste - nawet po kolorze płomienia widać... No ale gimbusów się teraz czego innego uczy
Więc walne wam mały wykład - jak zwierzątka srają, to kupa gnije, a w czasie gnicia bakterie które ją zjadają wytwarzają metan ( zresztą tak na marginesie - w układzie pokarmowym też powstaje metan i dlatego pierdy się palą - i kolor płomienia jest ten sam).
A jak już w temacie jesteśmy to zepsuje wam porządek świata i wyjaśnię, że całe to chrzanienie zielonych o tym, że freon, czy samochody tworzą efekt cieplarniany jest o kant dupy potłuc, bo metan który wysrywają ludzie i inne zwierzęta - zwłaszcza owce i krowy jest znacznie bardziej szkodliwy dla naszej planety niż wszystkie samochody kiedykolwiek wyprodukowane... ale skąd wy gimbusy mieliście o tym wiedzieć...
A szanowny naukowiec zygzak wrzucał petardy do studzienek deszczowych, a poza tym, nawet jakby wrzucał do szamba to stosunkowo rzadko powstaje odpowiednie stężenie metanu żeby zrobić kabum ( o trójkącie wybuchowości już wam wykładów nie będę prawił bo i tak nie ogarniecie...
W sumie to ciekawe co kitajce jedzą, że tak ładnie sfermentowało???
Więc walne wam mały wykład - jak zwierzątka srają, to kupa gnije, a w czasie gnicia bakterie które ją zjadają wytwarzają metan ( zresztą tak na marginesie - w układzie pokarmowym też powstaje metan i dlatego pierdy się palą - i kolor płomienia jest ten sam).
A jak już w temacie jesteśmy to zepsuje wam porządek świata i wyjaśnię, że całe to chrzanienie zielonych o tym, że freon, czy samochody tworzą efekt cieplarniany jest o kant dupy potłuc, bo metan który wysrywają ludzie i inne zwierzęta - zwłaszcza owce i krowy jest znacznie bardziej szkodliwy dla naszej planety niż wszystkie samochody kiedykolwiek wyprodukowane... ale skąd wy gimbusy mieliście o tym wiedzieć...
A szanowny naukowiec zygzak wrzucał petardy do studzienek deszczowych, a poza tym, nawet jakby wrzucał do szamba to stosunkowo rzadko powstaje odpowiednie stężenie metanu żeby zrobić kabum ( o trójkącie wybuchowości już wam wykładów nie będę prawił bo i tak nie ogarniecie...
W sumie to ciekawe co kitajce jedzą, że tak ładnie sfermentowało???
najpierw 4chan, teraz sadol... niby niż demograficzny a gimbusy internet zalewają :[
Tak jak Admin czy Mod można by zrobić rangę Gimbusa po dogłębnej analizie postów delikwenta Może nie dogłębnej ale chociaż pobieżnej.
@sweeper
co ma ku&wa freon do metanu!?
Kto Ci nagadał że freon jest nieszkodliwy. Ja pie^dole ...
co ma ku&wa freon do metanu!?
Kto Ci nagadał że freon jest nieszkodliwy. Ja pie^dole ...
Szkoda ze nie odlecial na tej pokrywie hehehe Sam bym tak polatał )))
to nie kanał a tajny silos z pociskami nuklearnymi.. gość miał pecha, bo akurat trafił na odpalalanie a jakby stanął na pokrywie to byłby rocket-jump
nauczyciel i lekcja instalacji teletechnicznych:
co robimy po otwarciu studzienek telekomunikacyjnych?...idziemy na długie śniadanie, żeby się przewietrzyło z gazów, ale o takim wietrzeniu nie wspominał
co robimy po otwarciu studzienek telekomunikacyjnych?...idziemy na długie śniadanie, żeby się przewietrzyło z gazów, ale o takim wietrzeniu nie wspominał
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów