📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Dla porównania, mój bardzo podobny temat sadistic.pl/skojarzenie-vt198678.htm został po 2 minutach od wrzucenia przeniesiony do sucharów przez moderatora. Nie ma to jak podejmować decyzje według własnego widzimisię. Jak tu nie kochać moderatorów Sadistica...
chetek, spoko - ja dostałem bana za wrzucenie komiksu, który lądował tutaj 10 000 razy (w komentarzu rzecz jasna), a do autorstwa którego przyznaje się sam BongMan. Któremu oczywiście uszło to na sucho, jak i reszcie postujących.
@Roszp
Jakiego komiksu? Co ty za ferment siejesz wśród użytkowników i ich straszysz?
Najwyższy warn jaki dostałeś, to w5 za "wypierdalaj". Nie widzisz w profilu?
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Jakiego komiksu? Co ty za ferment siejesz wśród użytkowników i ich straszysz?
Najwyższy warn jaki dostałeś, to w5 za "wypierdalaj". Nie widzisz w profilu?
Moderator, miałem na myśli rebus, nie komiks. Przepraszam za nieścisłość. Tak czy inaczej, ten rebus krążył tu już od jakiegoś czasu, raz nawet został najlepszym komentarzem. Przedyskutowanie problemu "zakazanego słowa" w postaci obrazkowej na forum moderatorów pewnie zajęło wam trochę czasu, ale myślę, że należałoby o wynikach tej dyskusji poinformować użytkowników w inny sposób niż wlepianie od razu pięciu punktów. Odnosząc się do waszej nadwrażliwości na to słowo i odwołując się do Twojego komentarza powyżej, jestem ciekaw, jak traktujecie to słowo używane w cudzysłowie?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów