📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
50 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
się małpa oburzyła...
nie lubię murzynów
Tak tylko chcialem zauwazyc, ze w 11 sekundzie slychac dwa strzaly... Typ robi dywersje, a koledzy opierdalaja lokalny lombard:)
Prawidłowa reakcja
Ja mam taką sąsiadkę na parterze mówimy na nią UFO czyli... Ukryty Funkcjonariusz Okienny Kolega ma pozwolenie na karabin to często pod oknem przed wyprawą na strzelnicę przeładowujemy MP4 to od razu dzwoni na psy posrana
Kulki analne na szyi i chcial jej zapodac a ta odmawiala
@SayeretPL
A potem się budzisz z mokrego snu
A potem się budzisz z mokrego snu
Z tym "rape" to dojebała. Chyba na starość cipsko ją swędzi i pozostają tylko marzenia.
Nooooo ale kurwa reakcja doooobra. Jak miała się zachować jak widzi małpę nadchodzącą z kulkami analnymi.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów