Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Śmiejcie się kurwa. Przynajmniej coś robi, żeby wiedzieć jak zachować się w sytuacji zagrożenia/obrony, nie twierdzę również, że może być to do celów haniebnych. Fakt, wygląda to powiedzmy dość śmiesznie, ale uczy pewnych odruchów, oraz rozwija motorykę ciała. Co obecnie dzieje się u Nas? Popytajcie ludzi z kręgów szkolnych, ile kurwa procent faktycznie podstawówki/gimnazjum obecnie ma pierdolone zwolnienia z WF? Po szkole na kompa, ewentualnie na browar ze znajomymi i znowu na kompa, o telefonach nawet kurwa nie wspomnę.Nie twierdzę że wszyscy, ale większość i jest to proces postępowy.Rośnie pokolenie przyszłych niewolników internetu/gier i trzeba coś z tym zrobić, jak najprędzej!
Ja miałem to szczęście, że syn ma za sobą 4 lata zapasów u pierwszego trenera Moniki Michalik. Jako młodzik zdobył mistrza województwa. Do dzisiaj zostało mu sporo siły, fajna sylwetka i co najważniejsze upór, opanowanie, punktualność i pewność siebie. I przyznaję że to większa zasługa trenera Kurysia.
Śmiejcie się kurwa. Przynajmniej coś robi, żeby wiedzieć jak zachować się w sytuacji zagrożenia/obrony, nie twierdzę również, że może być to do celów haniebnych. Fakt, wygląda to powiedzmy dość śmiesznie, ale uczy pewnych odruchów, oraz rozwija motorykę ciała. Co obecnie dzieje się u Nas? Popytajcie ludzi z kręgów szkolnych, ile kurwa procent faktycznie podstawówki/gimnazjum obecnie ma pierdolone zwolnienia z WF? Po szkole na kompa, ewentualnie na browar ze znajomymi i znowu na kompa, o telefonach nawet kurwa nie wspomnę.Nie twierdzę że wszyscy, ale większość i jest to proces postępowy.Rośnie pokolenie przyszłych niewolników internetu/gier i trzeba coś z tym zrobić, jak najprędzej!
Umyj zęby synek i spać.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów