Spontaniczna muzyka jest najlepsza
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Na chuja zaśmiecasz takim gównem tak zacny portal. Hapi kurwa brudasy jebane.
Nigdy nie zrozumiem fenomenu tego chujowego gówna ani tego jakim cudem przez kilkanaście miesięcy puszczali ich w radiu po 20 razy dziennie... Dwie średniej urody laski ubrane w jakieś tandetne plastikowe chujstwo próbują nieudolnie tańczyć, dwóch brudasów obok nich się wygina jakby dostali sarinem i powtarzają na zmianę "i know you want it" i "good girl" pod prosty jak drut, kilkusekundowy, zapętlony podkład... Ja pierdolę, siadaliśmy z kumplem do blantów i tequili, pisaliśmy tekst, znajdowaliśmy bit na necie, nagrywaliśmy na Audacity mikrofonem z Media Markt i brzmiało to 10000000 razy lepiej.
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
zjeby i pojeby.
W Polsce nie przejdzie...
No fajnie, że mają jakiegoś skilla mniejszego, czy większego, zajawki te sprawy, ale to mocno pedalskie jest
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów