18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Photoshop level: expert
Nap_Limak • 2012-06-19, 14:09
Tak powstają niektóre tapety, które często mamy na komputerze. Czas ogólny: 4 godziny 17 minut
Liczba warstw: 244

Cały Czas Stoi
Zgłoś
Zizu Ziomek 2012-06-19, 16:33
Miałem przez rok w szkole zajęcia z obsługi PSa, ale czegoś takiego bym w życiu nie zrobił (do tego przydałby się jeszcze talent plastyczny), więc ci co nigdy z Photoshopem nie mieli kontaktu niech nie mówią że to łatwe. Z PSem Jest to po prostu łatwiejsze, o ile zna się jego możliwości.

SATAN AKBAR!
Zgłoś
fakeit 2012-06-19, 16:44 26
według was jest to level expert? Proszę, tu macie pracę najlepszego polskiego grafika, który współpracuje z najlepszymi firmami z branży gier
OmeN2501

Zgłoś
Kam 2012-06-19, 17:21 2
bieda w chuj, tu jest moc

browse.deviantart.com/?qh=&section=&q=geek/d1ama2c

7,700 layers and a total file size of 2.2GB.
Zgłoś
Apollon 2012-06-19, 17:47
Spóźniłem się ktoś mnie ubiegł, we wrzucaniu tego filmu.
Piwko leci, umiejętności fantastyczne
Zgłoś
slug1 2012-06-19, 19:03 1
sadistic.pl/mona-lisa-w-paincie-vt32405.htm?highlight=mona+lisa
Zgłoś
R................e 2012-06-19, 19:07
Masakra, odechciewa się robienia czegokolwiek.
Zgłoś
Matuch90 2012-06-19, 19:25
Kurwa a ja się jarałem, jak pierwszy raz udało mi się wyciąć w paincie twarz z jednego zdjęcia i wkleić do drugiego.
Zgłoś
jpdl 2012-06-19, 21:10
Trzeba mieć niezłą rakietę, żeby nawalić 244 warstwy w takiej rozdzielczości i jeszcze nagrywać 4 godzinny film... Sam obraz mnie nie powala, jest bezsensu wręcz. Nie wiem co ci ludzi robią na środku autostrady. Wyszli z aut podczas uderzenia samolotu?
Zgłoś
Rafal1757 2012-06-19, 21:32 1
link do samej tapety jakby ktos chciał creativestation.ru/index.php?app=gallery&image=4757
Zgłoś
guuziec 2012-06-21, 1:16
youtube.com/user/AlexanderKoshelkov

Oj i tego jest więcej ^^
Polecam "London Underwater"
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów