18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
Jacek86s 2013-04-06, 15:58
po zmyci pianki będzie miał ciapaty ryj przez parę dni, lepiej poczekać o oderwać jak wyschnie
Zgłoś
pawelgk 2013-04-06, 16:06 24
Aż mi się przypomniało.
Zgłoś
adresikpuma 2013-04-06, 16:09 2
UP@
lepiej taką pianke wrzucić koło ogniska tak by końcówka gdzie pianka psika była w ogniu i możemy obserwować start rakiety
Zgłoś
MadDave 2013-04-06, 16:24 2
hahaaha - ,, ja cie pierdole , ale pierdOlło ,, gość ma zajebiście bogate słownictwo .

może i nie najlepszy komentarz ale jako tako.
Zgłoś
jumbill 2013-04-06, 16:52
MadDave napisał/a:

hahaaha - ,, ja cie pierdole , ale pierdOlło ,, gość ma zajebiście bogate słownictwo .

Jak każdy wkurwiony człowiek któremu by pianka montażowa wytrysła na twarz.Stawiam na to ze wkręcał nową butle na zabrudzony gwint pistoletu
Zgłoś
gawlos1313 2013-04-06, 16:56
i ten nieśmiertelny komentarz polaków w takich sytuacjach " co ja odjebałem!?"
Zgłoś
niuniojunior 2013-04-06, 17:21
Najlepiej poczekać aż wyschnie,a potem mordę smarować często i gęsto tłustym kremem-pół godzinki i schodzi jak ta lala..
Zgłoś
Elsenar 2013-04-06, 17:37
Acetonem matoły...
Zgłoś
H................g 2013-04-06, 17:56
Moczem kurwa!!
Zgłoś
ProfessorHix 2013-04-06, 18:16 1
Na sucho to sobie możesz zszorować z dłoni. Powodzenia z czyszczeniem w ten sposób twarzy. Są specjalne środki do konserwacji pistoletów dozujących (czy jak to się tam oficjalnie nazywa), one rozpuszczą nawet bardzo stary, zaschnięty preparat. Rozpuszczalnik też dałby radę ale jednak jego działanie jest nieco wolniejsze.
No ale grunt, żeby sobie tego nie rozmazał, póki świeże
Zgłoś
jedrzej152 2013-04-06, 19:03
To wszystko i tak chuj, raz znajomy ratownik opowiadał mi jak pojechali po faceta którego żonę bolała non stop głowa i wymyślał nowe techniki masturbacji, a że miał akurat piankę montażowa pod ręką, to zrobił sobie sztuczną cipe. TAK odrazu na kutasie. ^^ Kumpel opowiadał, że nigdy nie zapomni tego jak koleś stękał jak mu zaczął opadać. Swoją drogą raz mi się zdarzyło upaprać dłonie tym ustrojstwem, i nie wyobrażam sobie tego bólu przy zdzieraniu tego gówna.

Sialallalala
Zgłoś
demobil 2013-04-06, 20:24
Jak już zaschnie to użyć acetonu. Wszystko bez problemu zejdzie.
Zgłoś
ddobry10 2013-04-06, 20:31
Najlepiej to poczekać aż zaschnie dobrze i po prostu zerwać a resztę zmyć jakim lekkim detergentem.

" 1 moment "
youtube.com/watch?v=RjzujFoWxY8
Zgłoś
Pajoresko 2013-04-06, 21:47
kiedyś strzeliłem z wiatrówki w piankę, okazało się, że była prawie pełna... massakra ;D
Zgłoś
Peter-Norivotset 2013-04-06, 23:30
hahaha wyciaga naczynia z umywalki w lazience, ale meksyk

Wszystkie zamieszczone przeze mnie komentarze to tylko i wyłącznie satyra. Nie mają nic wspólnego z moimi poglądami.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów