📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
po zmyci pianki będzie miał ciapaty ryj przez parę dni, lepiej poczekać o oderwać jak wyschnie
UP@
lepiej taką pianke wrzucić koło ogniska tak by końcówka gdzie pianka psika była w ogniu i możemy obserwować start rakiety
lepiej taką pianke wrzucić koło ogniska tak by końcówka gdzie pianka psika była w ogniu i możemy obserwować start rakiety
hahaaha - ,, ja cie pierdole , ale pierdOlło ,, gość ma zajebiście bogate słownictwo .
Jak każdy wkurwiony człowiek któremu by pianka montażowa wytrysła na twarz.Stawiam na to ze wkręcał nową butle na zabrudzony gwint pistoletu
i ten nieśmiertelny komentarz polaków w takich sytuacjach " co ja odjebałem!?"
Najlepiej poczekać aż wyschnie,a potem mordę smarować często i gęsto tłustym kremem-pół godzinki i schodzi jak ta lala..
Moczem kurwa!!
Na sucho to sobie możesz zszorować z dłoni. Powodzenia z czyszczeniem w ten sposób twarzy. Są specjalne środki do konserwacji pistoletów dozujących (czy jak to się tam oficjalnie nazywa), one rozpuszczą nawet bardzo stary, zaschnięty preparat. Rozpuszczalnik też dałby radę ale jednak jego działanie jest nieco wolniejsze.
No ale grunt, żeby sobie tego nie rozmazał, póki świeże
No ale grunt, żeby sobie tego nie rozmazał, póki świeże
To wszystko i tak chuj, raz znajomy ratownik opowiadał mi jak pojechali po faceta którego żonę bolała non stop głowa i wymyślał nowe techniki masturbacji, a że miał akurat piankę montażowa pod ręką, to zrobił sobie sztuczną cipe. TAK odrazu na kutasie. ^^ Kumpel opowiadał, że nigdy nie zapomni tego jak koleś stękał jak mu zaczął opadać. Swoją drogą raz mi się zdarzyło upaprać dłonie tym ustrojstwem, i nie wyobrażam sobie tego bólu przy zdzieraniu tego gówna.
hahaha wyciaga naczynia z umywalki w lazience, ale meksyk
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów