Wg. źródła jakiś ichniejszy szaman czy tam znachor ze starszyzny plemiennej powiedział, że tymi urządzeniami kradnie się słońce i wkrótce nie będzie słońca...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
HeMan123 napisał/a:
ciekawe skąd mają te młotki
Przecież widzisz, że młotek jest jeden, w rękach Pana Inżyniera. Baby mają kije. A firma albo za małą łapówkę dała, albo ktoś, kto nie dostał koncesji dał większa.
Za rozbicie jednego panelu w pracy obcinali wypłatę o 500€, także firma trochę się wykosztuję za ich wybryki. Ale patrząc po tym ile oni tego mają..
@Velture za zapakowanie loaloi chuja do mordy zawsze piwo.
choryzwyrol napisał/a:
@Velture za zapakowanie loaloi chuja do mordy zawsze piwo.
Tylko wiesz, że to nie działa, a jedynie daje mu satysfakcję? Jak najlepiej poradzić sobie z trollem? No kurwa, odpowiadać na jego zaczepki
Tak się zastanawiam... czemu admin nie banuje debili pokroju Loaloa? Przecież taki cierpi jak tu zagląda, a i innych tylko wkurwia. Kazdemu by to na dobre wyszło...
Ciekawe jakie mieli miny, jak wrócili do domu, nastała noc i mieli ciemno w chałupach.
Zwyczajnie doszli do wniosku, że ktoś jednak to słońce podpierdolił.
Loaloa napisał/a:
Was kulturalnie ubogaca od tysiąca lat kler. Już jesteście tak ubogaceni, że nic wam nie pomoże.
Powiedz swojej matce że jutro będę o 10:00.
Chuja tam wiecie i się znacie. To jest sztuka nowoczesna, performance pt "Powrót do korzeni", kiedy nie było jeszcze elektryczności
aż mnie poruszyło coś za serce, już nawet nie chodzi o to że to z pewnością biali ufundowali, ta elementarna głupota ta intelektualna czarna dziura napawa mnie przerażeniem, wyobrażam sobie horror w którym epidemia wirusem ogłupienia opanowuje świat i wszyscy ludzie dookoła zaczynają się tak zachowywać a garstka niezarażonych bezradnie na to patrzy jak upada cywilizacja człowieka nie mogąc już nic zrobić...
Pamiętam jak kilka lat temu w polskim sejmie nasi szamani modlili się o deszcz, więc pod tym względem Polska nie jest 100 lat za murzynami
Macie "bul" jak ten pan etc..Reszta to kwestia co każdy sobie ..
Gdyby nie tania siłą robocza, wałki na dostawach leków i surowce, które tam wydobywają, czarny ląd dawno by wymarł.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów