Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Doświadczony, czyli taki który ma już z pięciu takich zaliczonych?
Szòstegi by minął .
Kierujący niby ominąć próbował a tak naprawdę dobrze wycelował.
gdyby nic nie robił to by go nie dobił.
Polecam włączyć z dźwiękiem panie specjalisto od poślizgów podsterownych...
Doświadczony kierowca miałby szansę go ominąć
Hahaha przy 114 km/h chyba jesteś szalony .
Ominąć haha ja jebie ekspertyza z psychiatryka
A gdyby odbił w prawo a dziadek zamiast jechać jednak by się zatrzymał to i tak by go pierdolnał, wtedy tez byś pisał ze kretyn odbił w prawo zamiast w lewo ?
Takie głupie gadanie ...
Głupie jest twoje gadanie! Nawet gdyby się zatrzymał to by go z tyłu ominął, a jedno jest bezsprzecznie pewne - nie miałby czasu, żeby się zatrzymać, wrzucić wsteczny i jeszcze cofnać.
widzę tradycyjnie grono internetowych ekspertów przez ekranem nie zawodzi. gdy nadejdzie kiedyś ten dzień i wsiądziecie za kółko, zrozumiecie - chuja byście zrobili
Jeśli jesteś taki kierowcą jak ten rusek, to się nie dziw, że jeżdżę czołgiem.
Miał czas na hamowanie.
Duzo czasu.
I nawet jakby go pierdolnął, to nie z całą prędkością.
gdy nadejdzie kiedyś ten dzień i wsiądziecie za kółko, zrozumiecie - chuja byście zrobili
Nie masz racji, ja bym włączył wycieraczki i spryskiwacz.
Jeśli jesteś taki kierowcą jak ten rusek, to się nie dziw, że jeżdżę czołgiem.
Miał czas na hamowanie.
Duzo czasu.
I nawet jakby go pierdolnął, to nie z całą prędkością.
Od momentu jak widać, że jednak wyjedzie do uderzenia mijają dwie sekundy. Także co ty pierdolisz.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów