📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pierwszy ''Piątek'', który jest chujowy... I to nie przez to pierdolenie o Warszawie, bo to mnie akurat chuj obchodzi, ale tym razem po prostu przesadzili z wulgaryzmami.
I taka jest prawda wieś ciągnie do miasta jak dziwkę do pały.
@UP
Zauważyłem dziwny związek. Chyba lekarz cię okłamuje, skonsultuj się z innym.
Zauważyłem dziwny związek. Chyba lekarz cię okłamuje, skonsultuj się z innym.
Tylko po co on wchodzi na te blogi skoro tak bardzo ich nie lubi? Szkoda nerwow na krytykowanie takich rzeczy.
orok napisał/a:
@rockface123
Kto Cię jebie?
1. Nie kto tylko co chyba że twój chłopak ma na imię stereotyp to przepraszam
2.chujowa riposta ale jak na gimbusa to szacun że umiesz napisać 3 wyrazy na krzyż
3.ile czasu zajęło ci przetworzenie w twoim mózgu to co napisałem?
4.nie lubie ciągnąc gówna za sobą więc na tym poście kończę rozmowe z tobą
Ja żem przyjechał ze wsi do Warszawy i muszę powiedzić, że syf tu większy niż na polu, zarobki małe, kraść się nie da bo kamery wszendzie i na co mie to było? Alem tera Warszawiak, reszta nieważna, hejtujta wsioki!
jak Ci sie huju prowadzący nie podoba Polska to wypierdalaj do anglii / irlandii czy innego gówna, gdzie będziesz zapierdalał na budowie, zamiatał ulice, i pierdolił jakie te wyspy piękne i życie na nich wspaniałe
Dla mnie fajne, ale piwo nie poleciało.
O jaki się kurwa znawca wielki odezwał. "Na pole" jest poprawnie, nawet prof. Miodek zabierał głos w tej sprawie.
co do wyjścia na pole: staropolskie przysłowie mówi:
Na dwór wychodzą chłopi popatrzeć jak się szlachta bawi
Na pole wychodzi szlachta patrzeć jak chłopi pracują
Na dwór wychodzą chłopi popatrzeć jak się szlachta bawi
Na pole wychodzi szlachta patrzeć jak chłopi pracują
jest już e05, więc co tu robi 4?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów