📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Oooo skurwysyn :3
Mkazik1 napisał/a:
kojtnął.. ponoć opierdolił paczke trutki na szczury na wizji, youtube usunęło filmik zaraz. A typ jest jużKurwa on jeszcze żyje? Myślałem że po akcji z antyperspirantem w sztyfcie kojtnie.
Ps. piwo dla tego kto znajdzie ten filmik jeśli to prawda.
A gówno już jadł?
Jego ostatnie słowa przed śmiercią:
“Hey everyone, Shoenice again. Well basically I’ve eaten everything you mofos ever requested except poison. So Shoenice is going to step up to the plate and show you he’s nobody’s fool. Shoenice has gotten more requests for poison than anything else in his entire career, so this better be the biggest video eveeeerrrr. A whole pack of rat poison in under 30 seconds. On your marks, get set, Shoenice! [inaudible] Tiiiiime. Thaaaaaaaaank You.”
Hm, przejrzałem wujka googla i wychodzi, że jego śmierć to fake.
“Hey everyone, Shoenice again. Well basically I’ve eaten everything you mofos ever requested except poison. So Shoenice is going to step up to the plate and show you he’s nobody’s fool. Shoenice has gotten more requests for poison than anything else in his entire career, so this better be the biggest video eveeeerrrr. A whole pack of rat poison in under 30 seconds. On your marks, get set, Shoenice! [inaudible] Tiiiiime. Thaaaaaaaaank You.”
Hm, przejrzałem wujka googla i wychodzi, że jego śmierć to fake.
widać że jakiś niemrawy
wyraz twarzy i wzrok tego pana mnie przeraza... na filmach tacy zawsze wsadzaja kose miedzy zebra a potem ruchaja zwloki.
Z głodu to on nie murze....
Jestem pewien, że wyrzyguje wszystko po nakręceniu filmu.
Razem z wątrobą.
Razem z wątrobą.
ja pierdole,dawno takiego zjeba nie widziałem...kaftan i Lubiąż City
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów