📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
A idź brzydalu... Ciekawe czego tak na prawdę szukałeś, że trafiłeś na ten film.
przeciez to jackass ! jak mozna kurwa nie znac jackassa? pierdolone kwejkowskie kurwy
@kolosialdo, klasykiem? American Pie nie dorasta do pięt Pontiusowi i Steve'owi-O, nie mówiąc o tej części (1,2,3 i Reunion RLZ). Z tym, że Jackass robił to na serio.
Za Jackassa zawsze piwko, a panów "jebie pedalstwem na miliard kilometrów" i "nawet nie włączam" zapraszam do wyjścia.
Coś dla waszych uszu sadole .
Za Jackassa zawsze piwko, a panów "jebie pedalstwem na miliard kilometrów" i "nawet nie włączam" zapraszam do wyjścia.
Coś dla waszych uszu sadole .
Po co tyle komentarzy, wystarczy jeden... KLASYK! (pisane sziftem a nie kapslokiem)
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś inteligencja pozaziemska jest to, że się z nami nie kontaktują.
Później wlali resztę tej końskiej spermy do jakiegoś kremu albo kefiru
Polecam obejrzeć cały film
W takim razie mnie zlinczujcie bo z jackassa oglądałem tylko kilka fragmentów
MrFox napisał/a:
Później wlali resztę tej końskiej spermy do jakiegoś kremu albo kefiru
Dokładniej chcieli uwalić Johnny'ego Knoxvilla, bo on był często nieuchwytny na planie, więc zrobili mu kawał z jego kremem do twarzy . Przynajmniej nie ma zmarszczek
Ktoś tu odkrył jackass ...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów