18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
Leet 2014-04-25, 1:11
Oho, ktoś odkrył dzisiaj internety.
Zgłoś
tomaszeqnt 2014-04-25, 1:14
A idź brzydalu... Ciekawe czego tak na prawdę szukałeś, że trafiłeś na ten film.
Zgłoś
N................s 2014-04-25, 1:56 13
przeciez to jackass ! jak mozna kurwa nie znac jackassa? pierdolone kwejkowskie kurwy
Zgłoś
j................9 2014-04-25, 2:48 8
@kolosialdo, klasykiem? American Pie nie dorasta do pięt Pontiusowi i Steve'owi-O, nie mówiąc o tej części (1,2,3 i Reunion RLZ). Z tym, że Jackass robił to na serio.
Za Jackassa zawsze piwko, a panów "jebie pedalstwem na miliard kilometrów" i "nawet nie włączam" zapraszam do wyjścia.

Coś dla waszych uszu sadole .
Zgłoś
Bociek 2014-04-25, 2:58 1
Po co tyle komentarzy, wystarczy jeden... KLASYK! (pisane sziftem a nie kapslokiem)

Good evening, idiot hookers.
Zgłoś
Bembols 2014-04-25, 7:51
Prawie się kurwa porzygałem

Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś inteligencja pozaziemska jest to, że się z nami nie kontaktują.
Zgłoś
S................n 2014-04-25, 8:55
Później wlali resztę tej końskiej spermy do jakiegoś kremu albo kefiru
Zgłoś
SadfromEverythink 2014-04-25, 9:03
Polecam obejrzeć cały film
Zgłoś
kolosialdo 2014-04-25, 9:30
W takim razie mnie zlinczujcie bo z jackassa oglądałem tylko kilka fragmentów
Zgłoś
j................9 2014-04-25, 11:21
MrFox napisał/a:

Później wlali resztę tej końskiej spermy do jakiegoś kremu albo kefiru

Dokładniej chcieli uwalić Johnny'ego Knoxvilla, bo on był często nieuchwytny na planie, więc zrobili mu kawał z jego kremem do twarzy . Przynajmniej nie ma zmarszczek
Zgłoś
Midnight_mover 2014-04-25, 11:22 1
Ktoś tu odkrył jackass ...
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów