Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Za "polaki" Tobie do ryja powinni napluć.
"Małe gówno napieprza w bębny" ralf87 co za zawistny śmieć, tylko ci napluć do ryja... polaki robaki
Jak ci się nie podoba to wypierdalaj na pudelka, to jest sadistic
Jak ci się nie podoba to wypierdalaj na pudelka, to jest sadistic
Cmoknij mnie w kant chuja aż ci się buzia rozbuja parchu Nie będziesz mi mówił gdzie mam wypierdalać, stwierdziłem żeś śmieć i tego się trzymam. Bo kto normalny porównuje 5 letnie dziecko z gównem? Powinni cię zutylizować. Całusek na pożegnanie
"Małe gówno napieprza w bębny" ralf87 co za zawistny śmieć, tylko ci napluć do ryja... polaki robaki
"tylko ci napluć do ryja."
100-200 dolców to ponad jedna trzecia polskiej wypłaty; )Kurwa, młody ma 5 lat a i tak zestaw trzy razy większy niż mój. Ale tak to jest, tam dobra blacha kosztuje 100-200 dolców, a w Polsce 1/3 wypłaty...
Cmoknij mnie w kant chuja aż ci się buzia rozbuja parchu Nie będziesz mi mówił gdzie mam wypierdalać, stwierdziłem żeś śmieć i tego się trzymam. Bo kto normalny porównuje 5 letnie dziecko z gównem? Powinni cię zutylizować. Całusek na pożegnanie
W gimnazjum uczą takich tekstów? A za polaków robaków powinienneś dostać soczysty wpierdol i 10 murzyńskich kutasów w dupe
W gimnazjum uczą takich tekstów? A za polaków robaków powinienneś dostać soczysty wpierdol i 10 murzyńskich kutasów w dupe
Ojej wpierdol powinienem dostać, a i na dodatek 10 czarnych kutasów... jaki ty groźny A mój komentarz tyczył się wyżej wspomnianych hejterów, którzy nie dostrzegą u człowieka talentu i uznania, tylko sprowadzają go do miana mapły czy jak to jeden dewiant, do fekaliów, tylko po to by podbudować swoje ego i przedłużyć kutasa. I tak wiem, że to sadistic ale takie zwierzęta jak ty nie rozróżniają czarnego humoru od zwykłęgo debilizmu i prostactwa, ale ja was będę leczył, kutasem po pyskach W dwuszeregu zbiórka!
A to jeszcze jedna czekoladka która wymiata za perką teraz będzie miał z 30lat jeden z lepszych żyjących perkusistów na dzień dzisiejszy. Jeżeli jest ktos zainteresowany tematem to zobaczcie sobie Terrego Bozzio i Dava Weckla
Ojej wpierdol powinienem dostać, a i na dodatek 10 czarnych kutasów... jaki ty groźny A mój komentarz tyczył się wyżej wspomnianych hejterów, którzy nie dostrzegą u człowieka talentu i uznania, tylko sprowadzają go do miana mapły czy jak to jeden dewiant, do fekaliów, tylko po to by podbudować swoje ego i przedłużyć kutasa. I tak wiem, że to sadistic ale takie zwierzęta jak ty nie rozróżniają czarnego humoru od zwykłęgo debilizmu i prostactwa, ale ja was będę leczył, kutasem po pyskach W dwuszeregu zbiórka!
Co za pierdolenie, ty sam nie czaisz ironii
Ps. chuja sie nadajesz
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów