Pieczeń z człowieka.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
tak powinien wyglądać kozojebca podczas modlitwy
ogolnie mieso ludzkie podobno zajebiste jest, ale o tym sie nie mowi bo by ludzie żarli normalnie, kiedys jak po studiach nie dostane dobrej pracy to zostane mafiozem i bede zabijal i utylizowal tak ludzi
Tutaj macie portfolio gościa, który robi takie rzeczy ( w tym to co w temacie )
Peter Mühlenkamp
link do kopi google bo mu coś stronka podupadła
webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:JQq-8KkvDK0J:www.fx-lab....
Peter Mühlenkamp
link do kopi google bo mu coś stronka podupadła
webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:JQq-8KkvDK0J:www.fx-lab....
@2up
Wiele zależy od tego czym człowiek był karmiony. Np. mięso Etiopczyka lub Amerykanina zawsze będzie dużo gorsze jakościowo od mięsa z rodowitych Francuzów
Wiele zależy od tego czym człowiek był karmiony. Np. mięso Etiopczyka lub Amerykanina zawsze będzie dużo gorsze jakościowo od mięsa z rodowitych Francuzów
obersturmbannführer napisał/a:
ojebałby, a do tego bułka ciapatka
Byleby pieczeń nie była ciapatkiem
@pilka
chyba cie pojebało... nie jest dobre w smaku i po jego ejdzeniu jest wiele powikłan np. rece sie trzesa
chyba cie pojebało... nie jest dobre w smaku i po jego ejdzeniu jest wiele powikłan np. rece sie trzesa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów