Pieczeń z człowieka.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
tak powinien wyglądać kozojebca podczas modlitwy
ogolnie mieso ludzkie podobno zajebiste jest, ale o tym sie nie mowi bo by ludzie żarli normalnie, kiedys jak po studiach nie dostane dobrej pracy to zostane mafiozem i bede zabijal i utylizowal tak ludzi
Tutaj macie portfolio gościa, który robi takie rzeczy ( w tym to co w temacie )
Peter Mühlenkamp
link do kopi google bo mu coś stronka podupadła
webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:JQq-8KkvDK0J:www.fx-lab....
Peter Mühlenkamp
link do kopi google bo mu coś stronka podupadła
webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:JQq-8KkvDK0J:www.fx-lab....
@2up
Wiele zależy od tego czym człowiek był karmiony. Np. mięso Etiopczyka lub Amerykanina zawsze będzie dużo gorsze jakościowo od mięsa z rodowitych Francuzów
Wiele zależy od tego czym człowiek był karmiony. Np. mięso Etiopczyka lub Amerykanina zawsze będzie dużo gorsze jakościowo od mięsa z rodowitych Francuzów
Byleby pieczeń nie była ciapatkiem
chyba cie pojebało... nie jest dobre w smaku i po jego ejdzeniu jest wiele powikłan np. rece sie trzesa
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów