Nie wiem co za czynność wykonuje ten człowiek.Ale myślę że w piekle będę miał podobną fuchę.Tylko bez ty wdzianek.
Nie wiem co za czynność wykonuje ten człowiek.Ale myślę że w piekle będę miał podobną fuchę.Tylko bez ty wdzianek.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
bo chindusy to nie ludzie tylko kurewki jebane do jebania i ujeżdżania ich na ich garbach, podobnie hinczyki co tiry 40 ton łapią gołymi rekami żeby szef sie nie wściekł ze towar wywalili, podludzkie kurestwo, robactwo
Mądrego to i dobrze posłuchać.
Chlebki same się nie zrobią, potrzebna jest praca ludzkich rąk. Rzemieślnicza, tradycyjna, osiedlowa.
No to ciekawe co to jest? Co to za praca i co to za kadź w tym piecu? Jakie zadanie spełnia ta obudowa? Więcej pytań niż odpowiedzi.
Każdy ledwo inteligentny widzi, że mamy tu piec hutniczy (zapewne indukcyjny), tygiel, a w nim surówkę. Pojemnik służy do powolnego schładzania, lub przechowywania (w celu transportowym) na dalszą obróbką. Gołym okiem widać, że to wyspecjalizowana produkcja, a nie huta w chinach.
jak to człowiek sie potrafi skurwić żeby szybciej coś zrobic. kombinezonek jest ale ile raka wdycha [...]
Wszystko zależy od pierwiastków jakie mają w mieszance, równie dobrze możesz wdychać więcej syfu we własnym domu, niż oni w pracy, a o jedzeniu już nie wspominając.
Zatrudnić tam feministki. Niech się wykażą.
Po co, żeby spłonęły ze wstydu.
jak to człowiek sie potrafi skurwić żeby szybciej coś zrobic. kombinezonek jest ale ile raka wdycha bo powietrze jakos musi dojsc do jego nosa przez ten kombinezon. i jebane lewackie organizacje trąbią o murzynkach w afryce co jakis tam azbest czy chuj wie co wykopują w wieku 5 lat. a nic o tym ze w europie to samo kurewstwo sie dzieje, i ludzie sie na to godza. bo po chuj grzac metal normalnie w piecu 5 godzin jak mozna kurwa w 20 minut obrobic tyle samo materialu w jakims popierdolonym kosmicznym kombinezonku, a ze człowieczek na samym dnie sie nawdycha oparów i raka płuc dostanie to juz chuj w to, to jest poswiecenie na ktore zarzad firmy jest gotowy .
bo chindusy to nie ludzie tylko kurewki jebane do jebania i ujeżdżania ich na ich garbach, podobnie hinczyki co tiry 40 ton łapią gołymi rekami żeby szef sie nie wściekł ze towar wywalili, podludzkie kurestwo, robactwo
Zgadzam się. Przykład z firmy pod Toruniem. Facet wypala palnikiem ocynk z gwintów. Jedyna osłona to plastikowa przyłbica na twarz. Opary go dosłownie rozpierdalają od środka, kaszel, ledwo chodzi, sraczka, wymioty. Środek Europy, 21 wiek kurwa a gorzej niż w Bangladeszu.
Na pewno mężczyzna, nie ma torebki.
Zakończmy tą bezowocną dyskusję - jestem pewien że to facet który identyfikuje się jako diabeł
z kąd , chindusi ??? widać że portal powoli opanowują ukraińcy.
Akurat Ukraińcy to by napisali "Indusy", a poza tym oni nie mają problemu z polskimi h i ch, bo u nich ciągle w użyciu jest gardłowe h (zapisywane г), różniące się znacznie brzmieniem od ch (zapisywanego х). Dla nas te litery brzmią tak samo, a dla nich jest różnica, zaś ponieważ wiele słów jest bardzo podobnych w tych językach, to bez pudła wiedzą, gdzie w polskim powinno być h, a gdzie ch. Taka ciekawostka.
Każdy ledwo inteligentny widzi, że mamy tu piec hutniczy (zapewne indukcyjny), tygiel, a w nim surówkę. Pojemnik służy do powolnego schładzania, lub przechowywania (w celu transportowym) na dalszą obróbką. Gołym okiem widać, że to wyspecjalizowana produkcja, a nie huta w chinach.
Wszystko zależy od pierwiastków jakie mają w mieszance, równie dobrze możesz wdychać więcej syfu we własnym domu, niż oni w pracy, a o jedzeniu już nie wspominając.
Ja tu widzę jakiegoś pojeba co dźwiga rozgrzany do czerwoności metal i wdycha ogień w XXI wieku, zamiast wykorzystać w tym celu maszynę. Ale może jestem mniej niż ledwo inteligentny, albo na tyle inteligenty że nie mam styczności z takimi baranami.
Zatrudnić tam feministki. Niech się wykażą.
Może się nie wykażą ale świat będzie o parę czubków spokojniejszy
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów