Smichy hihy, ale jak byś nie opisał co odjebały to większość sadisticowych komandosów w życiu by nie załapało o co komon
No niby tak, ale oni nie pełnią profesjonalnej służby.
A mnie juz sadistic zaczyna wkurzac z tymi antybabskimi haslami. Co wy wszyscy po 12 lat macie? Ile jest tu durnych filmow w roli glownej z facetami? Jakos nie ma komentarzy ze 'bo to facet'. Troche taka tutaj jest dziecinada. Fajnie pocisnac po kims ale znizanie sie do poziomu ze 'zmywarka w pracy' zaczyna mi intelektualnie przeszkadzac.
Winszuję, że szukasz tutaj materiałów godnych swojego rozwinietego intelektu.
Poza tym to jest jedno z miejsc, gdzie poprawność polityczna nie jest tak rozbujana i można sobie pozartować.
A mnie juz sadistic zaczyna wkurzac z tymi antybabskimi haslami. Co wy wszyscy po 12 lat macie? Ile jest tu durnych filmow w roli glownej z facetami? Jakos nie ma komentarzy ze 'bo to facet'. Troche taka tutaj jest dziecinada. Fajnie pocisnac po kims ale znizanie sie do poziomu ze 'zmywarka w pracy' zaczyna mi intelektualnie przeszkadzac.
dobra zamknij cipe i do garów , gunwo kogo tutaj obchodzą te twoje wysrywy , prawda jest taka ze wiecznie wam się palą styki w mózgu
jeszcze kilka świeżych zdjęć
Kabura udowa założona na brzuch
i magazynek włożony na odwrót...
Na szczęście bez amunicji...
Komuś się zbliża okresik
Popraw tampon i do garów. Intelektualne rozrywki to masz na Pomponiku.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów