Abraxus napisał/a:
@up jedną. Yhy. Na wiocha.pl serwer pęka na spawach o tych jedynych przypadków
Polaki w OSP potrafią się bawić niezgorzej od ich dzikich pobratymców z afryki.
To ktoś komuś sztafetą od zagrody ze świniami głowę rozpierdoli, to jeden jontek skrytobójca drugiemu brzuch otworzy kordzikiem w zemście, że jego grażynka mu ze spawem pociągła, albo jakaś karynka skończy pijana za remizą jako zlew na spermę dla całej wsi... to szeryf przyjedzie na interwencje to mu cała wieś wpierdolili...
Oj dzieje, się dzieje na polskiej prowincji.
A rano wstają z rynsztoka, obmywają z wymiocin twarz w korycie i idą do kościoła bić pokłony przed swoim mzimu, Żydem królem Polski przybitym do dwóch desek
Jaki serwer taki poziom materiałów. Ja wolę korzystać z bardziej wiarygodnych źródeł, a tam niestety przeważają materiały o przybyłych, najczęściej z Afryki, uchodźcach, którzy urządzają sobie własny świat w Europie. Podpowiem Ci, że jak wytężysz nieco mózg to sobie znajdziesz takie materiały. Ja wiem, że jesteś trollem, i na rękę Ci mój kolejny post, w którym wypluwam swoje rzygowiny. Pewnie śmiejesz się w duchu albo i na głos, ale mnie kurwica bierze jak widzę, że ktoś może pisać podobne do Twoich rzeczy. A nie daj Boże myśleć w podobny sposób.
I jeszcze jako edycję dodam, że generalnie nie ruszają mnie posty trolli takich jak Ty, ale czasem dla własnego zdrowia muszę sobie odpisać na taki post.