18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
clipper 2013-11-21, 17:31
Pewnie kobieta ma zmiażdżoną miednicę. Strzał w bok tico kończy się poważnymi obrażeniami.
Zgłoś
pm1414 2013-11-21, 17:35 22
Miło usłyszeć tradycyjne KURWA MAĆ zamiast oklepanego SUKA BLADŹ
Zgłoś
maniutekxxxx 2013-11-21, 17:36 3
Wildze ze montowanie kamery w samochodzie ściąga wypadki.
Zgłoś
HaoPao 2013-11-21, 17:37 5
Dialog z Panem wchodzącym w 1:48
- Coś się pani stało?
- Chyba złamałam rękę.
- Aha... A ma Pani może złotówką poratować?
Zgłoś
S.W.A.T 2013-11-21, 17:57 2
WaflowyRurku napisał/a:

Jazda tico to taka loteria
Toż to potrafi dachować na prostej drodze, nie mówiąc o rondzie czy zakręcie :/

Pierdolisz jak potłuczony...
Zgłoś
veni 2013-11-21, 17:58 4
Szybka ta Policja w Żorach. W niecałą minutę od zdarzenia (czas na filmie 1:53), już był jeden pies na miejscu. Szacun.
Zgłoś
Kaskaderdx10 2013-11-21, 18:00 1
Schizo napisał/a:

Ciekawe jak ty byś zareagował, gdybyś się bał o to, że zrobiłeś komuś krzywdę i skasowałeś swoje ulubione auto.

odpowiedź dla Ciebie i innych spinających dupe:
kierowca nie zrobił nikomu krzywdy tylko ta pinda co wymusiła.
a po drugie to jakbym skasował dupowóz to jest OC sprawcy i jeszcze można zarobić jak sie kombinuje.
a gdybym przez nią rozwalił np. T/A podczas jednych z weekendowych wypraw to po prostu bym ją dobił w tym tico
Zgłoś
gali2401 2013-11-21, 18:05
Ehh.... aż muszę to skomentować bo mnie kurwica bierze... "Wildze ze montowanie kamery w samochodzie ściąga wypadki. "
Skąd w ogóle taka zjebana myśl.... Nie wpadliście idioci jeden z drugim na to, że może dlatego jest tyle filmików z udziałem aut z kamerkami gdyż, jakby jej nie było to nie byłoby nagrań z tych wypadków? -.- ...
Zgłoś
Je3anyPrzystojny 2013-11-21, 18:09
Kamera rodem z zsrr pierw miesiąc potem dzień i jeszcze rok, no nieźle
Zgłoś
dashadow 2013-11-21, 18:10 8
gali2401 napisał/a:

Ehh.... aż muszę to skomentować bo mnie kurwica bierze... "Wildze ze montowanie kamery w samochodzie ściąga wypadki. "
Skąd w ogóle taka zjebana myśl.... Nie wpadliście idioci jeden z drugim na to, że może dlatego jest tyle filmików z udziałem aut z kamerkami gdyż, jakby jej nie było to nie byłoby nagrań z tych wypadków? -.- ...

o kurwa!!! SERIO?????
Zgłoś
filipsworks 2013-11-21, 18:14 2
Chyba czas kupić rejestrator... dziś w pół godziny jazdy po pseudomieście łodzi mało co 2 razy nie miałem skasowanego auta. Panu z czarną blachą XXX 1009 tak się kurwa spieszyło, że nie dość, że mało żeśmy się nie rozpierdolili, mało nie rozjechał ludzi nie zwalniając nawet na strzałce... wszystko po to, żebym jakieś 300m dalej "złapał go" na światłach... Gratu-kurwa-luję. I jeszcze telefon w łapie czy jakieś papiery podczas jazdy - na dość długim odcinku. W kurwa środku miasta.
Zgłoś
SzalonePalce 2013-11-21, 18:41
Prawie jak na żywo
Zgłoś
emilkubel 2013-11-21, 18:46
Śmund nie kierowca. Szło ją ominąć.
Zgłoś
taziu 2013-11-21, 18:54 2
Dla kierującego: Zawsze zwalniaj w przypadku gdy z pasa obok Ciebie skręca w prawo i nie jesteś pewny co do tego, czy ktoś nie chce wyjechać. Zrób sobie ten nawyk, że trzymasz nogę na hamulcu i jedziesz już trochę wolniej. Mnie kilka razy to uratowało.

Dla babeczki: Nie upewniła się co do tego, czy ktoś nie jedzie drugim pasem, wyjechała jak tępa pizda tylko potwierdzając fakt, że kobiety powinny mieć zakaz otrzymywania prawa jazdy.

Tyle w temacie.
Zgłoś
vede 2013-11-21, 19:12
A z tyłu dziecko w foteliku? Czy mi się zdaje...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem