Piękne złamanie nogi na meczu NCAA
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
No kurwa śliczne...
sadistic sadistikiem ale nie życzę tego nikomu
To się nazywa "czarny humor". Złamane otwarcie, nawet banner krzyczy "Ups!"
Masz ty w ogóle pojęcie o genetyce do chuja pana? Bardzo duży procent czarnoskórych ma optycznie chude nogi, gdyż mają dłuższe achillesy i krótsze łydki. I nie przeszkadza im to w tym, żeby te nogi mieć zajebiście mocne. Twoje rozumowanie jest więc chujowe...w NBA masa ludzi ma takie nogi i jakoś się nie łamią.
popatrzcie na ławkę rezerwowy k w 24 sekundzie
wapń wapń i mało cóś... jałówka u mnie złamała nogę w stawie przez niedobór wapnia osteoporoza sie kłania
Ciekawe jak to jest mieć 2 kolana
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów