📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:26
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
fimbul napisał/a:
A kto ci pajacu powiedział,że muzykę z filmiku interpretuję jako death metal?@androgenius A może gówno się znasz na muzyce i nie potrafisz nawet odróżnić death metalu od muzy na tym filmiku? Żałosne są wypowiedzi sadisticowych znawców metalu....
@androgernius, w momencie kiedy stwierdziłeś, że tak się nie zachowujesz być może dlatego, że nie słuchasz death metalu. A oni się tak zachowują. Jest to jednoznaczne ze stwierdzeniem "to jest death metal".
mosh pit to zabawa dla prawdziwych facetów i nie znajdziecie tam emo kidów!
Ja osobiscie lubie czasem dostac po mordzie zeby potem mi nie odpierdoliło jak dresowi jakiemuś i zaczepiać postronnych...
Ja osobiscie lubie czasem dostac po mordzie zeby potem mi nie odpierdoliło jak dresowi jakiemuś i zaczepiać postronnych...
jakja nie lubie takiego metalu, o kurwa.
Ci metalowcy zachowują się jak jacyś upośledzeni
nic nie mam do tej muzyki ale moim skromnym zdaniem jest po prostu popierdolona
@androgenius Nikt mi nie powiedział, że to jest death metal, tak samo jak nikt nie powiedział, że jestem pajacem. Wypowiedziałeś się w ten sposób na internetowym forum... Jeśli nie "interpretujesz" tej muzy jako death metal, to z jakiej okazji tak się wypowiadasz? Chyba nerwy ci puściły bluzgając mnie... Skutek uboczny żarcia piguł?? Prozac polecam. Zachowaj takie wypowiedzi dla siebie, bo jak się tak wyżyjesz w sieci, to w realnym życiu energii ci może zabraknąć. Z mojej strony to wszystko.
Lost in Dreams napisał/a:
Nie najgorszy =D tu jest lepszy xD
Piękne pogo , aż łezka się w oku kręci jak sobie przypominam moje koncertowe szały .
Drogi internauto. Jak zwalisz do tego to jesteś mistrz
ferro napisał/a:
co za kurwa dzicz
To samo pomyślałem, kiedy pierwszy raz byłem na zlocie motocyklowym.
Wszyscy najebani, skaczą i świrują. I co? I nic. Byłem kilka razy i nikt nigdy w ryja nie dostał.
nie leczone adhd
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów