Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Poza tym podobała mi się 'dolewka' przez okno 'na wszelki wypadek'
Ukrainiec ukraińcem, fakt, ale bardziej wolałbym zobaczyć początek tej akcji kilka chwil wcześniej. Sam miałem z kierowcami takich busików jazdy, więc wiem co potrafią odjebać. A tu konfident wrzuca końcówkę akcji. Samo posiadanie tej wielkości gazu pokazuje, że miewa gość problemy z innymi użytkownikami drogi. A może problemem jest jego marna postać.
Ewidentnie widać że kierowca mercedesa czeka na busiarza, ma otwartą szybę i dyskutuje o czymś, co musiało wydarzyć się wcześniej. Wyciszony film z chujową muzyką nie jest przypadkiem, bo byśmy dowiedzieli się o przyczynie takiego zachowania. Więc jebać busiarzy konfidentów i chuj kłamcom w dupę.
nic nie usprawiedliwia takiego zachowania na drodze.
Ukrainiec ukraińcem, fakt, ale bardziej wolałbym zobaczyć początek tej akcji kilka chwil wcześniej. Sam miałem z kierowcami takich busików jazdy, więc wiem co potrafią odjebać. A tu konfident wrzuca końcówkę akcji. Samo posiadanie tej wielkości gazu pokazuje, że miewa gość problemy z innymi użytkownikami drogi. A może problemem jest jego marna postać.
Ewidentnie widać że kierowca mercedesa czeka na busiarza, ma otwartą szybę i dyskutuje o czymś, co musiało wydarzyć się wcześniej. Wyciszony film z chujową muzyką nie jest przypadkiem, bo byśmy dowiedzieli się o przyczynie takiego zachowania. Więc jebać busiarzy konfidentów i chuj kłamcom w dupę.
Przecież masz w opisie filmu całą akcję opisaną chodziło o to że go nie puścił na lewy pas:
A to było tak:
0:39 kierunkowskaz pierwszeństwa, myślałem, że chce we mnie wjechać
0:53 -zrównał się ze mną i wyzywa mnie po rosyjsku od najgorszych ( znam trochę język wroga)
1:17 - wyhamowuje mnie na zielonym
1:29 - idąc w moim kierunku trzyma coś w ręku i zamachuję się na mnie rzucając mi tym w twarz (okazało się później, że to chusteczka, którą wycierał sobie mordę po hot dogu)
1:36 - mówi, że jestem POLSKĄ KU*WĄ
Bardzo niepokojące zjawisko. Ukr czuje się tak bezkarny, że pomimo, że ma charakterstycznie, niewzbudzające bądź c bądź szacunku i symaptti ukraińskie tablice, postanawia wymierzać sprawiedliwość w kraju w którym jest gościem..
Granica ich bezczelnosci, braku szacunku do Polski i Polsków już dawno została przekroczona.
Ten kurewski rząd 13 grudnia rozważa zatrudnienie ich w policji
Przecież masz w opisie filmu całą akcję opisaną chodziło o to że go nie puścił na lewy pas:
A to było tak:
0:39 kierunkowskaz pierwszeństwa, myślałem, że chce we mnie wjechać
0:53 -zrównał się ze mną i wyzywa mnie po rosyjsku od najgorszych ( znam trochę język wroga)
1:17 - wyhamowuje mnie na zielonym
1:29 - idąc w moim kierunku trzyma coś w ręku i zamachuję się na mnie rzucając mi tym w twarz (okazało się później, że to chusteczka, którą wycierał sobie mordę po hot dogu)
1:36 - mówi, że jestem POLSKĄ KU*WĄ
Gdybym urodził się wczoraj, to pewnie też bym uwierzył w to jego pierdolenie. Widać zresztą z jaką gracją busiarz zapierdala po ulicach miasta, więc jestem niemal pewien, że podobnie jadącemu ukraińcowi wbił się na pas, bo ten jechaĺ normalnie. I od tego się zaczęło.
Oczywiście, zgadzam się że za polską kurwę do piachu ukraińca. Tutaj nie mam wątpliwości. Ale rozpatrujemy zachowanie na drodze. Zresztą nie zdziwię się jak jeszcze usłyszymy o tej sprawie.
Bardzo niepokojące zjawisko.
Bardzo niepokojące zjawisko. Polaki nie umieja jezdzic na trasach szybkiego ruchu i trzymaja sie zbyt blisko samochodu przed znimi. Ja juz jestem zmeczony jazda z tymi brudasami
Bardzo niepokojące zjawisko. Ukr czuje się tak bezkarny, że pomimo, że ma charakterstycznie, niewzbudzające bądź c bądź szacunku i symaptti ukraińskie tablice, postanawia wymierzać sprawiedliwość w kraju w którym jest gościem..
Granica ich bezczelnosci, braku szacunku do Polski i Polsków już dawno została przekroczona.
Dopiero się rozkręcają przy dzikim aplauzie ze strony sprzedajnego lewactwa i innych pożytecznych idiotów z kompleksem niższości.
ma otwarte okno bo palił fajkę. chciał się wjebać na lewy pas zaraz za rondem, ale przestrzeni nie było i się wkurwił że panicz na włościach i nikt się przed nim nie kłania i mu nie daje pierwszeństwa
Kurwa, koleś przygotowany na każdą możliwość, 3 kilowy gaz pieprzowy
Jeśli sprawa się zakończyła tylko na tym co na filmie to ukr kupi sobie taką samą "gaśnice" i następnym razem pierwszy z nią wyskoczy bez zdania racji. Zastanawiam się jak zamknąć taką sprawę żeby go bardziej pognębić? Może jakiś ekspert się wypowie? Gdyby ukra zagazować a potem zgłosić napaść, przedstawić nagranie to co będzie? Obrona konieczna czy przekroczenie?
ma otwarte okno bo palił fajkę. chciał się wjebać na lewy pas zaraz za rondem, ale przestrzeni nie było i się wkurwił że panicz na włościach i nikt się przed nim nie kłania i mu nie daje pierwszeństwa
Fakt. Racja.
Jeśli tak jest że go wyzywał to czemu autor wyciszył dźwięk filmu z rejestratora? No i nie widzę żadnego ataku na busiarza, a samo wyjście z auta nie uprawnia do użycia gazu. Będzie ciąg dalszy obstawiam.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów