Kilka konkretnych akcji i ogolne piekno tego sportu, dodatkowo urozmaicone klimatyczna nutka.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:35
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-27, 17:56
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
🇬🇧 English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
🇵🇱 Polska wersja
Hello guest,We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
@tidimel
Na moje oko... napewno to poczul. Szansa na zlamanie karku/kregoslupa byla bardzo duza, ale nie wiem jak potoczyly sie dalsze losy tego typa.
Na moje oko... napewno to poczul. Szansa na zlamanie karku/kregoslupa byla bardzo duza, ale nie wiem jak potoczyly sie dalsze losy tego typa.
Saint napisał/a:
jak sie nazywa ten utwor?
Aerosmith - Sing for the moment (Dream On)
tidimel, Griin
koleś zyje i ma sie bardzo dobrze. nawet zajebiście dobrze. a nazywa się Fedor Emalienko
mało tego - wygrał tę walkę z Randlemanem(organizacja PRIDE). a rzut nazywa sie suples.
ps.
a ja tylko czekam aż nagle pojawi się miliard fejkowych znawców, fanów i koneserów MMA...
@ up thanks( za tytuł ) co do filmiku . Ludzie się napierdalali napierdalają i napierdalać będą a nawet całego nie oglądam jebłem nową zakładkę pisze komentarz i słucham tego zajebistego kawałka ;P ostatnio w radiu leciał to żeby chuj nie podali wykonawcy ; p
konkretny film a tak poza tym dzisiaj walka Fedora
Kurwa vroclavianin dobijasz mnie czlowieku.... ten filmik jest jednym z bardziej sadystycznych z których były tu zamieszczane od kilku dni więc idz dalej ogladac swojego zajebiscie sadystycznego mr pudziana i meczyki z kopaniem, a jak Ci coś nie pasuje to wypierdalaj na demoty....
tidimel napisał/a:
@Vroclavianin czego się pompujesz jak stara ropucha. Kur*a nie pasuje, nie oglądaj.
BTW. 2:00 koleś przeżył? nic konkretnego się nie stało? bo nieciekawie się spotkał z matą twarzą w twarz.
nie dosc, ze przezyl to jeszcze wygral
akcja z 3:09
@up no i to jest kurwa prawdziwy zawodnik mma
Wbija jakis pajac z mongolem czy innym zoltym w avku i sypie "madrosciami". Co do filmiku do niezly, piwko
Jakie to piekne, wzruszyłem sie...
.
.
.
.
.
.
Słowo piekno nie powinno wystepowac tam, gdzie pojawiaja sie obsciskuajcy sie, spoceni, nadzy faceci, niewazne co robia.
.
.
.
.
.
.
Słowo piekno nie powinno wystepowac tam, gdzie pojawiaja sie obsciskuajcy sie, spoceni, nadzy faceci, niewazne co robia.
Fedor to jest jebana kurwa, wszyscy się ciesza a on po wygraniu walki wygląda tak jakby zjadł obiad. Pierdolony.
trzelpy napisał/a:
Fedor to jest jebana kurwa, wszyscy się ciesza a on po wygraniu walki wygląda tak jakby zjadł obiad. Pierdolony.
i wlasnie na takich kurwa z dupy znawców czekalam.
witamy! zapraszam do kolejki po odznaczenie harcerskie dla uposledzonych umyslowo.
Jak sie nazywaja ci kolesie - zoltek i ten wąsacz co tak ladnie sie w narozniku po gebach okladali?
zgranie z kawałkiem zajebiste
Fedor pierdolony rusek xD czekam na walkę jego z pudzianem ;]
Zwierzaczki ;]
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów