Kilka konkretnych akcji i ogolne piekno tego sportu, dodatkowo urozmaicone klimatyczna nutka.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:40
🔥
Krwawy orzeł
- teraz popularne
🔥
Będzie mandacik?
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@tidimel
Na moje oko... napewno to poczul. Szansa na zlamanie karku/kregoslupa byla bardzo duza, ale nie wiem jak potoczyly sie dalsze losy tego typa.
Na moje oko... napewno to poczul. Szansa na zlamanie karku/kregoslupa byla bardzo duza, ale nie wiem jak potoczyly sie dalsze losy tego typa.
Saint napisał/a:
jak sie nazywa ten utwor?
Aerosmith - Sing for the moment (Dream On)
tidimel, Griin
koleś zyje i ma sie bardzo dobrze. nawet zajebiście dobrze. a nazywa się Fedor Emalienko
mało tego - wygrał tę walkę z Randlemanem(organizacja PRIDE). a rzut nazywa sie suples.
ps.
a ja tylko czekam aż nagle pojawi się miliard fejkowych znawców, fanów i koneserów MMA...
@ up thanks( za tytuł ) co do filmiku . Ludzie się napierdalali napierdalają i napierdalać będą a nawet całego nie oglądam jebłem nową zakładkę pisze komentarz i słucham tego zajebistego kawałka ;P ostatnio w radiu leciał to żeby chuj nie podali wykonawcy ; p
konkretny film a tak poza tym dzisiaj walka Fedora
Kurwa vroclavianin dobijasz mnie czlowieku.... ten filmik jest jednym z bardziej sadystycznych z których były tu zamieszczane od kilku dni więc idz dalej ogladac swojego zajebiscie sadystycznego mr pudziana i meczyki z kopaniem, a jak Ci coś nie pasuje to wypierdalaj na demoty....
tidimel napisał/a:
@Vroclavianin czego się pompujesz jak stara ropucha. Kur*a nie pasuje, nie oglądaj.
BTW. 2:00 koleś przeżył? nic konkretnego się nie stało? bo nieciekawie się spotkał z matą twarzą w twarz.
nie dosc, ze przezyl to jeszcze wygral
akcja z 3:09
@up no i to jest kurwa prawdziwy zawodnik mma
Wbija jakis pajac z mongolem czy innym zoltym w avku i sypie "madrosciami". Co do filmiku do niezly, piwko
Jakie to piekne, wzruszyłem sie...
.
.
.
.
.
.
Słowo piekno nie powinno wystepowac tam, gdzie pojawiaja sie obsciskuajcy sie, spoceni, nadzy faceci, niewazne co robia.
.
.
.
.
.
.
Słowo piekno nie powinno wystepowac tam, gdzie pojawiaja sie obsciskuajcy sie, spoceni, nadzy faceci, niewazne co robia.
Fedor to jest jebana kurwa, wszyscy się ciesza a on po wygraniu walki wygląda tak jakby zjadł obiad. Pierdolony.
trzelpy napisał/a:
Fedor to jest jebana kurwa, wszyscy się ciesza a on po wygraniu walki wygląda tak jakby zjadł obiad. Pierdolony.
i wlasnie na takich kurwa z dupy znawców czekalam.
witamy! zapraszam do kolejki po odznaczenie harcerskie dla uposledzonych umyslowo.
Jak sie nazywaja ci kolesie - zoltek i ten wąsacz co tak ladnie sie w narozniku po gebach okladali?
zgranie z kawałkiem zajebiste
Fedor pierdolony rusek xD czekam na walkę jego z pudzianem ;]
Zwierzaczki ;]
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów