Lubimy?? Ja już nie będę paczał na taśmę tak samo jak kiedyś.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Stulejarze mnie ubiegli,jak pech to pech.
Halyna, rozbierej sie! Musze nowego szkota przetestować
Wśród projektantów mody powinien być nowy trend, mianowicie pokazy mody z przeciętnymi modelkami. To pokazywałoby klasę stroju, a nie że okleisz taśmą klejącą Megan Fox w jej latach świetności i wielkie zaskoczenie że wygląda pięknie...
Wśród projektantów mody powinien być nowy trend, mianowicie pokazy mody z przeciętnymi modelkami. To pokazywałoby klasę stroju, a nie że okleisz taśmą klejącą Megan Fox w jej latach świetności i wielkie zaskoczenie że wygląda pięknie...
Kleiłbym... i tyle
Przecież to są pancerze a japońskich MMORPG
raj dal fetyszystów
Najlepsze są miny zazdrosnych, bogatych suk w pierwszych rzędach siedzące i patrzące na ta zacne poślady
Te pokazy nie służą ukazaniu funkcjonalnej mody. To ma być sztuka. Ja będąc człowiekiem pozbawionym jakiegokolwiek pierwiastka artystycznego nie widzę w tym sensu(tak jak chyba 99.9% sadola), ale tak samo jak zachwycanie się nad obrazami, literaturą czy rzeźbami tutaj sytuacja jest analogiczna.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów