📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:28
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ach żeby Ci tak matka zdechła na malarie która przywlecze komar którego powinien zabić ten kątnik. Jak dzieci są dręczone przez kolegów to odreagowują na zwierzętach.
Ty głupi chuju!
No właśnie mały pająk, na jakiego grzyba go zbijać. Ani to sadystyczne, ani śmieszne, ani fajne... (Ani w to nie mieszam broń Boże) Gdybyś ciapaka, albo jakiegoś lewaka utłukł metalową rurką, ale mały, pożyteczny pająk... czym, że on ci zawinił...
No właśnie mały pająk, na jakiego grzyba go zbijać. Ani to sadystyczne, ani śmieszne, ani fajne... (Ani w to nie mieszam broń Boże) Gdybyś ciapaka, albo jakiegoś lewaka utłukł metalową rurką, ale mały, pożyteczny pająk... czym, że on ci zawinił...
Kurwa co ludzie dzisiaj mają w głowach. Gość zobaczył pająka to pierwsza myśl że dostanie wirtualne piwa na sadisticu to nakręci film jak go zgniata...
dobrze, że go zabiłeś, sadystyczny motyw ale w 0:25 skurwysyn próbował Cie upierdolić, masz szczęście przecież on taki wielki... nie daj bóg byś palca stracił
@kacu89 W przeciwieństwie do Murzynów i Allahów, pająki żyjące w Polsce, jak ten na filmie, nie stanowią żadnego zagrożenia, a nawet są pożyteczne.
Nie widzę żadnego powodu by je zabijać, a tego na filmie mam nadzieję, że wpierdolą komary i inne owady, które zjadłby ten pająk latem, pozdrawiam.
Nie widzę żadnego powodu by je zabijać, a tego na filmie mam nadzieję, że wpierdolą komary i inne owady, które zjadłby ten pająk latem, pozdrawiam.
tu jest sadistic, tu zwierząt się broni, a z ludźmi to wiadomo....zawsze winni
Jak zabiłeś to zjedz
Nie wiesz, że pająków się nie zabija? Przez ciebie jutro będzie padać :/
trzeba być psychopatą, zwyrodnialcem, pozbawionym uczuć skurwysynem żeby zabić niewinnego pajączka
ten pająk miał rodzinę, dzieci... i co teraz zostały bez rodzica!
i teraz jak zabiłeś tego pająka zjedzą Cię komary, muchy i inne robactwo
on Cię bronił, a Ty go zdradziłeś!
ten pająk miał rodzinę, dzieci... i co teraz zostały bez rodzica!
i teraz jak zabiłeś tego pająka zjedzą Cię komary, muchy i inne robactwo
on Cię bronił, a Ty go zdradziłeś!
Ja u siebie specjalnie nie zdejmowalem krzyzakow z okna, by zabijaly latajace muchy, komary itp. To lubie u pajakow ze wiekszosc jak zrobi sobie gniazdo siedzi w miejscu i nie wedruje.
no piekny ale pisze się okazja
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów