📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:31
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:59
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
umar w butach
a gdzie punktacja za styl?
Kany kutas do gardła modowi. 2 tematy niżej ten sam film. Ale w sumie kacyk, rozumiem..
Czy to video nie jest dwa tematy niżej?
Kurwa, łada u ruskich to jest jakiś zwiastun nieszczęścia. Zauważcie, że w każdym takim filmiku gdzie występuje łada jest wypadek.
jak to mówią, szfagier nie rodzina..opel nie samochód
Każdy kto pisze, że temat już jest niech pierdolnie sobie strzała w łeb. Pierw sprawdźcie datę dodania filmiku, później zacznijcie się wypowiadać.
A ciebie zostawiłem na końcu. Po pierwsze, tobie piwa nie postawiłem, po drugie w twoim sraczu spłynął już dawno wysrany przez ciebie mózg, po trzecie stawianie pały to widziałeś chyba tylko na redtube, po czwarte weź grzecznie jakiś sznurek i dzięki tobie populacja niedojebów zmniejszy się.
artiee napisał/a:
Było 2 wrzutki niżej sadistic.pl/zderzenie-2-osobowek-vt164270.htm
tom1700 napisał/a:
Kany kutas do gardła modowi. 2 tematy niżej ten sam film. Ale w sumie kacyk, rozumiem..
Czajol3 napisał/a:
było
..
ct65 napisał/a:
http://www.sadistic.pl/zderzenie-2-osobowek-vt164270.htm
wiadro1908 napisał/a:
po to kurwa że jak już było to powinno spłynąć w moim sraczu a nie być na głównej. jak chcesz mi coś stawiać na kaca to ewentualnie pałe.
A ciebie zostawiłem na końcu. Po pierwsze, tobie piwa nie postawiłem, po drugie w twoim sraczu spłynął już dawno wysrany przez ciebie mózg, po trzecie stawianie pały to widziałeś chyba tylko na redtube, po czwarte weź grzecznie jakiś sznurek i dzięki tobie populacja niedojebów zmniejszy się.
borisklinga
dojebales az mi tusz w klawiaturze wysechl
dojebales az mi tusz w klawiaturze wysechl
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów