📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dla huja co to peleton wypierdolił powinna być dyby i chlosta od pokrzywdzonych pedalarzy po wręczeniu medali
Dawid0101 napisał/a:
Jeżdżę niedużo bo około 7 tys. Km rocznie głównie las, łąki pola na rowerze mtb (temu tu na szosie się kat wyścigów pomyliła) z erekcha nue nam problemów, i syna też spłodziłem
Prawiczek nie może mieć syna *
* sprawdzić czy nie ksiądz
pytanie dla znawców- i co w takiej sytuacji, że koleś wywalił pół peletonu i pojechał dalej? bo to chyba powinna być dyskwalifikacja albo przynajmniej zatrzymanie wyścigu aż się wszyscy pozbierają.
Oni specjalnie się wypierdalają, żeby mogli się przez chwilę pomacać, że niby przypadkowo
Ale tam musi śmierdzieć jak napierdalają w takim ścisku tfu , pif paf
niedługo TDP, eh, znów mi te kurwy jebane miasto zablokują w imię chuj wie czego
Koło obok koła, pedał obok pedała Nic dziwnego, że są fani tego sportu
Jestem w szoku. Skąd w normalnym kraju wzięła się pisowska świnia, która podstępem i kombinacją, czyli po świńsku, chciała wsadzić swój pisowski ryj i pisowską dupę na czoło peletonu.
TRQPL napisał/a:
Zbyt długa jazda na rowerze powoduje ucisk nerwów oraz naczyń krwionośnych. To z kolei prowadzi do drętwienia narządów płciowych. Tak połączona sytuacja może niestety wywoływać zaburzenia erekcji.
Bzdura! Ten mit jest już dawno obalony. Wśród kolarzy zaburzenia erekcji spotyka się dużo rzadziej, niż wśród użytkowników sadola.
TRQPL napisał/a:
Zbyt długa jazda na rowerze powoduje ucisk nerwów oraz naczyń krwionośnych. To z kolei prowadzi do drętwienia narządów płciowych. Tak połączona sytuacja może niestety wywoływać zaburzenia erekcji.
Ucisneło to ci coś głowę, że pieprzysz takie farmazony
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów