📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wejdźcie sobie na redtube jak chcecie cycki pooglądać.
nie chce się przypierdalać, jednak "vines" to jest liczba mnoga więc w tym wypadku powinien być "vine" bo jest jeden siedmiosekundowiec.
pozdrawiam
pozdrawiam
KURWA!- no muszę przyjebać z capsa bo już mnie to Wkurwia.
czemu w tematach ludzie piszą vinesy ze stycznia,rowerowe vinesy,itp itd w kompilacjach vinesów,
przecież poprawne słowo to win.czyli wines -nie! bo wines znowu odnosi sie do wina lub bordowego koloru,i tak chuj i tak cipa.
moim zdaniem są:win(czyt:łin).liczba mnoga wins(łins) albo faile(czyt:fejl)liczba mnoga fails(czyt:fejls) i nic kurwa więcej,
nie jestem żadnym jebanym poliglotą,ani żadnym superhero.
czemu w tematach ludzie piszą vinesy ze stycznia,rowerowe vinesy,itp itd w kompilacjach vinesów,
przecież poprawne słowo to win.czyli wines -nie! bo wines znowu odnosi sie do wina lub bordowego koloru,i tak chuj i tak cipa.
moim zdaniem są:win(czyt:łin).liczba mnoga wins(łins) albo faile(czyt:fejl)liczba mnoga fails(czyt:fejls) i nic kurwa więcej,
@up
To weź się zamknij i nie spinaj pośladów jak nie jesteś "jebanym poliglotą".
To weź się zamknij i nie spinaj pośladów jak nie jesteś "jebanym poliglotą".
Da sie to jakoś zapętlić w nieskończoność?
@LiquidKaczor ale cycki są dwa
4hitch napisał/a:
@LiquidKaczor ale cycki są dwa
cycki dwa a vine jeden, taka to magia
jbone napisał/a:
KURWA!- no muszę przyjebać z capsa bo już mnie to Wkurwia.
ponieważ vine to jest filmik siedmiosekundowy o tematyce różnorakiej, natomiast Win to przeciwieństwo Faila. Vine i Win to NIE JEST TO SAMO.
Już od pewnego czasu przeglądam ten portal, całkiem niedawno założyłem konto, a dziś mam okazję założyć (chyba) pierwszy temat.
coś co na pewno umili oko sadolom
pierwszy temat i od razu materiał własny
nie ma za co
coś co na pewno umili oko sadolom
pierwszy temat i od razu materiał własny
nie ma za co
Jak materiał własny, to nakręć drugą część, w której coś będzie widać, a wówczas piwko poleci, ba i to nie jedno!
yabadabadu napisał/a:
Ale dziwka, cycki za darmo pokazuje spoconym nerdom na sadiscticu, brawo. temat zbierze pewnie 1000 piw...
Dziwki raczej za darmo nie robią nic z takich rzeczy,to akurat bardzo dobrze świadczy o właścicielce tychże wspaniałośći
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów