📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ale bym go ruchał moją wielką białą aryjską pałą !! ruchałbym go aż do rozrywu, a w sumie potem też, za to co zrobił
To że jest to nie w porządku i, że powinien za to beknąć nie oznacza, że nie jest to zabawne. Amu już rozjechane, mleko się rozlało. Także tego.
Wikipedia: "Według IUCN gatunek klasyfikowany jako gatunek najmniejszej troski (LC, Least Concern). Populacja szacowana jest na 630 000-725 000 osobników[13].
Hodowcy i farmerzy australijscy tępią emu, gdyż żeruje on na polach uprawnych i wyrządza tam szkody"
Hodowcy i farmerzy australijscy tępią emu, gdyż żeruje on na polach uprawnych i wyrządza tam szkody"
nowynick napisał/a:
Ta jasne ze zmiażdżonego mięsa zmieszanego z popękanymi flakami i kośćmi? Już Ci wierzymy...
a kto powiedział że z rozjechanych kur? ty mądry jesteś?
czasem sam mam ochotę kilka rurek założyć do auta na przód, bo po co mają się wpierdalać do wnętrza, jakby co i zrobić mi krzywdę jakieś łosie, sarny, zające, piesi lub co najgorsze pedalaże
A to wuj ta wojna już się skończyła !!!
nowynick napisał/a:
na szczęście wstawił ryja do sieci i teraz pewnie mu się dobrali do dupy
Chyba żeby mu dać order bohatera narodowego
pl.wikipedia.org/wiki/Wojna_Emu
Pamiętacie gościa, który rozjeżdżał Emu? Jeśli ktoś nie widział to proszę:
Link: sadistic.pl/pierdolec-rozjezdza-emu-vt480751,15.htm5286037
Ten dureń został zatrzymany. To 20-latek Cowangie, który usłyszał zarzuty o udrękę zwierzęcia, okrucieństwo wobec zwierzęcia oraz zabijanie chronionego gatunku. Dodatkowo zostały mu przedstawione zarzuty o korzystanie z telefonu podczas jazdy, a także nadmierną prędkość.
Ze słonecznej i gorącej Australii mówił dla Was Panti Pant Patolonko
Link: sadistic.pl/pierdolec-rozjezdza-emu-vt480751,15.htm5286037
Ten dureń został zatrzymany. To 20-latek Cowangie, który usłyszał zarzuty o udrękę zwierzęcia, okrucieństwo wobec zwierzęcia oraz zabijanie chronionego gatunku. Dodatkowo zostały mu przedstawione zarzuty o korzystanie z telefonu podczas jazdy, a także nadmierną prędkość.
Ze słonecznej i gorącej Australii mówił dla Was Panti Pant Patolonko
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów