18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27
Pierdolić karetkę
Kriski • 2023-04-24, 14:26
Pal sześć czyjeś życie i zdrowie, mój protest jest ważniejszy.

Z drugiej strony, to u niemców, dobrze im tak.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Antypolak666 2023-04-24, 20:59
Samochodziarze to największe kaleki umysłowe. A to tylko jeden z wielu przykładów. A w cebulandii to juz skale wyjebało z tymi debilami.
Zgłoś
OdbytBiskupa 2023-04-24, 22:11 2
Te protesty wzbudzają tyle hejtu u zwykłych ludzi, że zaraz problem sam się rozwiąże. Jak policja będzie musiała chronić protestujących przez przemocą ze strony normalnych ludzi, to dadzą sobie spokój.

Antypolak666 napisał/a:

Samochodziarze to największe kaleki umysłowe. A to tylko jeden z wielu przykładów. A w cebulandii to juz skale wyjebało z tymi debilami.

Ale pierdolisz. Spróbuj w Polsce dostać się z pierwszej lepszej pipidówy do dużego miasta bez samochodu. I wyobraź sobie, że dla wielu auto to kwestia być, albo nie być. Albo jeździsz samochodem do uczciwej pracy, albo wegetujesz na socjalu na jakimś zadupiu.
Zgłoś
Nilfgardczyk 2023-04-25, 0:10
Może ktoś podrzucić kompilacje z odrywania siłą ich od asfaltu? Pamiętam terrorystę co przykleił się klejem przemysłowym i trzeba byłu mu łapię upierdolić.
Zgłoś
kryptonowa_laska 2023-04-25, 7:19
OdbytBiskupa napisał/a:

Te protesty wzbudzają tyle hejtu u zwykłych ludzi, że zaraz problem sam się rozwiąże. Jak policja będzie musiała chronić protestujących przez przemocą ze strony normalnych ludzi, to dadzą sobie spokój.
Ale pierdolisz. Spróbuj w Polsce dostać się z pierwszej lepszej pipidówy do dużego miasta bez samochodu. I wyobraź sobie, że dla wielu auto to kwestia być, albo nie być. Albo jeździsz samochodem do uczciwej pracy, albo wegetujesz na socjalu na jakimś zadupiu.

Dokładnie. 10 lat temu było sporo autobusów i przynajmniej jeden czynny przystanek w każdej pipidówie, ale teraz to wożą nimi chyba już tylko dzieciaki do szkół. Większość tych połączeń zlikwidowano, bo gminom się to nie opłacało (mało ludzi korzysta, wolą mieć samochody). Np. moja gmina zmieniła autobusy Solarisa na mini-busy 12 osobowe, bo więcej w osób nimi nie jeździło. Bywały często dni takie, że cały dzień sam kierowca się woził po całej gminie nawet, gdy przejazdy były całkowicie za darmo.
Zgłoś
yankers 2023-04-25, 7:46 3
Rafao napisał/a:

Patrzcie na to:

Przywykłem do takiego czegoś. Sam dostałem 3 lata temu mandat od psa, będąc kierowcą w ZRM.
Co zrobiłem? Będąc na środku osiedla, o 3 w nocy żeby nie napierdalać ludziom po oknach stroboskopami, wyłączyłem oświetlenie. Psy też były wtedy wzywane, tak jak i straż, bo trzeba było wyłamywać zamek. Na koniec chuj dopatrzył się że stoję na zakazie i mam wyłączone sygnały świetlne i dźwiękowe, więc prawo obowiązuje mnie normalnie.
Nie interesowało go że mieliśmy zapakowane pacjentkę z podejrzeniem zawału (z tego co pamiętam to faktycznie miała zawał) i musimy ją jak najszybciej przetransportować.
Mandacik musi być.

Im się nie da wytłumaczyć że zawsze celem nadrzędnym powinno być ludzkie życie.
A słowa "służyć i pomagać" rozumieją przez służenie górze i pomaganie sobie samym poprzez branie w łapę.
Zgłoś
Exclip 2023-04-25, 9:06
Antypolak666 napisał/a:

Antymózg555
Zgłoś
gogelgogel 2023-04-26, 9:32
Popatrzyłem na znaki i myślę: "A to u niemców to jebać ich, zasłużyli sobie." a potem widzę podpis pod filmem
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem