📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
No, i to jest pierdolnięcie - krótko i konkretnie.
Swoją drogą, to ciekawe o co tu chodzi, kamikadze, czy jak? Bo przecież kierowca osobówki nie był nieprzytomny, w 0:10 wyłączył światła drogowe, więc świadomy to chyba był.
Swoją drogą, to ciekawe o co tu chodzi, kamikadze, czy jak? Bo przecież kierowca osobówki nie był nieprzytomny, w 0:10 wyłączył światła drogowe, więc świadomy to chyba był.
Mają, bo tam psy są tak chciwe na ruble i kopiejki, że jak nie zapłacisz to Twoja wina w razie stłuczki. A jak kamera jest to kacap jeden z drugim dojdzie kto miał rację.
Dla zainteresowanych: Wszystkie ofiary śmiertelne, to pijani pasażerowie i kierowca samochodu uderzającego, kierowcy MAZa z kamerką nic poważniejszego się nie stało
@up
Szkoda mi chłopa, mam nadzieję, że autko sobie wyklepie i dalej będzie przez nie chroniony. Taki ruski medalik ze św. Krzysztofem
Szkoda mi chłopa, mam nadzieję, że autko sobie wyklepie i dalej będzie przez nie chroniony. Taki ruski medalik ze św. Krzysztofem
bercik156 napisał/a:
Czy tylko mnie to zastanawia ze oni w kazdym samochodzie z tego co widze maja kamerke ? o.O
Zastanowiłeś się nad tym pytaniem chociaż troszkę? Ja czekam teraz na nagranie z kamerki z samochodu bez kamerki.
To tak jakby spytać dlaczego w filmie cały czas coś się dzieje
tu tez ładne pierdolniecie
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów