Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (13) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:10
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:41

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
HezroX 2010-12-17, 17:58
Ilhantius napisał/a:

Koleś w końcu z lechii

Gratulacje dla Ciebie, naprawdę brawo, kozak jesteś, dostajesz ode mnie piwo za tą wspaniałą myśl życiową, najeb się nim połóż w rowie i odpoczywaj. : )

No chemia to też z dotychczasowych odcinków mój najsłabszy punkt. Nigdy nie umiałem soli i kwasów, także NaCl bym nie rozkminił na pewno.. ale reszta byłaby w zasięgu. Pozdrawia koleś z Lechii.
Zgłoś
Earth 2010-12-17, 18:38
@gordon_gekko

Mam takie samo zdanie, tylko wiesz tak sobie myślę:

Po chuj mi wiedzieć czy glin jest metalem, kiedy jakiś pacan z kamerą mnie spyta o to w środku miasta.
Zgłoś
G................y 2010-12-17, 18:40
@Earth
żebyś tak jak oni nie robił z siebie idioty
Zgłoś
Earth 2010-12-17, 18:59
No tak, może jesteś na tyle niedorozwiniety, że uczysz się takich rzeczy na pamięć, zamiast skorzystać z gotowego układu.
Zgłoś
G................y 2010-12-17, 19:07
cóż jestem na tyle niedorozwinięty
Zgłoś
Earth 2010-12-17, 19:20 2
Nie pochlebiaj sobie, wokoło są na pewno głupsi.
Zgłoś
G................y 2010-12-17, 19:23
@Earth
dla ciebie piwo i ...
idę do kuchni coś opierdolić na ciepło
Zgłoś
Matuch90 2010-12-17, 20:40
Przepraszam, ale nie Polaków, tylko głównie mieszkańców Gdańska ten cały program ośmiesza. Z tego co widzę, to wszystko się dzieje tam, lub ogólnie w trójmieście.
Zgłoś
s................7 2010-12-18, 1:21
Earth napisał/a:

No tak, może jesteś na tyle niedorozwiniety, że uczysz się takich rzeczy na pamięć, zamiast skorzystać z gotowego układu.

Wracaj do szkoły. Jasne po co sie uczyc? Jak mozna wszystko z gotowych układów skorzystac? Po co sie uczyc?

Matuch90 napisał/a:

Przepraszam, ale nie Polaków, tylko głównie mieszkańców Gdańska ten cały program ośmiesza. Z tego co widzę, to wszystko się dzieje tam, lub ogólnie w trójmieście.

Bo tylko w Gdansku czy trójmiescie sa tacy debile.
Zgłoś
cyrkielek 2010-12-18, 9:01
Utwierdzam się w przekonaniu ze Dresy to zjeby .
Zgłoś
mrrr... rrrr... rrrr... 2010-12-18, 10:36
Wiedza niby podstawowa, a jakoś nie wykorzystuje tego ani w rozmowie,
Hmm... słuchaj stary fascynujące jest że woda to H2O.. , Ani nie jest mi potrzebna w codziennym życiu. Przy dzisiejszym dostępie do informacji jak będę miał problem z oznaczeniami detergentu, mam internet.
Zawsze jednak jak widzę, miło się dowartościowywać takimi programami
Zgłoś
R................g 2010-12-18, 10:47 1
XiksiksX, a ja znam ludzi których to fascynuje...
Zgłoś
Darth Revan 2010-12-18, 11:30
@Xiksiksx, Cthulhu, HezroX

Jak czytam waszę komentarze to jest coraz bardziej przekonany, że to wy byliście "bohaterami" tego odcinka. Co to jest NaCl, H2O i reszta pytań to są podstawowe, elementarne rzeczy, który każdy, nawet największy debil powinien wiedzieć.
~XiksiksX jak Cię o coś przyszli teściowie zapytają na obiadku to też posłużysz się internetem??

BTW Zwycięzcami tego odcinka są ta laska od : "to co białe jest dobre" oraz koleś "od chloru.

Pozdrawiam kibiców Lechi
Zgłoś
hubSSon 2010-12-18, 11:45
ale że on ich nie wyśmieje w twarz to naprawdę szacunek
Zgłoś
R................g 2010-12-18, 11:54
hubSSon napisał/a:

ale że on ich nie wyśmieje w twarz to naprawdę szacunek

Przyzwyczaił sie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem