📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
36 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:04
🔥
Chłopięce zabawy
- teraz popularne
🔥
Kłopoty myśliwego
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
eaz napisał/a:
Ale ty jesteś debil. Pewnie jak wchodzisz do marketu to patrzysz za sobą czy kamyk nie utkwił na drodze drzwi automatycznych.
Serio taki zjeb umysłowy z Ciebie? Wyłącz smartfona dzieciaku i włącz myślenie. Świat jest pełen niespodzianek i niebezpieczeństw i jeśli nie zaczniesz myśleć na krok do przodu, to skończysz 2 metry pod ziemią.
Pierdolisz o jakimś kamyku w drzwiach zamiast wbić sobie do łba, że laska mogła po prostu jedną ręką przytrzymać drzwi i je zamknąć za sobą, zamiast puszczać samopas podczas silnego wiatru. Ja pierdolę, coraz głupsze te pokolenia i ludzie.
Wina zarówno laski jak i tych co zrobili drzwi. Laska miala w dupie drzwi i puscila bo myslala ze same sie zamkna, a konstruktorzy ze nieprzewidzieli zajebistego wiatru, ktory je porwie. Jezeli budynek jest zrobiony w taki sposob, że wiatr smiga przy fasadzie to moze powinni zrobić drzwi otwierane do środka lub zrezygnować z drzwi szklanych bez ramki.
eaz napisał/a:
Ale ty jesteś debil. Pewnie jak wchodzisz do marketu to patrzysz za sobą czy kamyk nie utkwił na drodze drzwi automatycznych.
Jeszcze nikt cię dobrze nie wyruchał, ale po "99" w nicku wnioskuje, że ja bym chciał. Gwarantuje że będziesz się chwiać.
Coś mi się wydaje że byś chciał ale nie masz kogo... stąd ta frustracja.
wy tu piszecie ze laska nie przytrzymała, fakt hujowa konstrukcja ale skojarzyło mi się to z ostatnia lekcja KIERUNKÓW jazdy samochodem pewnej żony, gdzie lewo to było ale od lewej reki w prawo, tu wiatr wiał wiatr z prawej a otworzyła skrzydło lewe no kur** mistrzostwo logiki, to jest jeden z dowodów że kobiet nie mogą mieć żadnej władzy bo nie potrafią przewidywać, większość sadoli też!
Czy tylko u mnie to wygląda tak, że ze środka coś leci i wykurwia w te drzwi?
Jorge_Goebbels napisał/a:
Czy tylko u mnie to wygląda tak, że ze środka coś leci i wykurwia w te drzwi?
Odbicie światła po ścianie leci
Pralpunkt napisał/a:
Przed chwilą ktoś jej dupsko przeorał to tak chodzi
Nie, wtedy stawiałaby nogi jeszcze bardziej prostopadle względem siebie, jakby niosła między udami pieniek drewna i robiłaby mniejsze kroki.
Art. 49 § 2 ust. 1 Ustawy Prawo Budowlane:
W miejscach często odwiedzanych zakazuje się montażu pseudoładnych gówien tego rodzaju.
W miejscach często odwiedzanych zakazuje się montażu pseudoładnych gówien tego rodzaju.
Kobieta nie jest winna...
Gdyby chciał wjechać ktoś z wózkiem , niepełnosprawny albo osoba starsza ? Każdy z nich musi najpierw podjąć specjalne środki aby uniknąć ucieczki drzwi ?
Nie
Projekt był chujowy , oraz wykonanie. Na takie miejsca kupuje się specjalne samo-domykacze które spowalniają drzwi przy domykaniu oraz przy otworzeniu powyżej 90 stopni. Tyle że kosztują więcej niż te półkowe z Castoramy.
Gdyby chciał wjechać ktoś z wózkiem , niepełnosprawny albo osoba starsza ? Każdy z nich musi najpierw podjąć specjalne środki aby uniknąć ucieczki drzwi ?
Nie
Projekt był chujowy , oraz wykonanie. Na takie miejsca kupuje się specjalne samo-domykacze które spowalniają drzwi przy domykaniu oraz przy otworzeniu powyżej 90 stopni. Tyle że kosztują więcej niż te półkowe z Castoramy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów