Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jeśli gość jest najebany i leży to niech leży,przynajmniej jest bezpieczny. Jak go postawisz to wpadnie pod samochód,albo komuś zrobi krzywdę. Uważam że reakcja kierowcy prawidłowa. Kiedyś postawiłem takiego delikwenta a ten utopił się 200 metrów dalej w "kałuży" a rodzina miała do mnie pretensje i jeszcze się na psiarni musiałem tłumaczyć.
Dlatego Polska jako kraj wiecej się juz nie rozwinie . Ludzie nie szanują się nawzajem , a bez tego nie można dążyć do lepszego państwa . W kwesti szacunku jest coraz gorzej bo kazdy uważa się za lepszego .. za dzieciaka takiego pana wsadzało się na rowej , ustawiało do pionu , ropędzało i patrzyło jak pędzi niczym strzała . Widok jak po kilkuset metrach gubił zęby na asfalcie był po prpstu bezcenny
W sensie, że wrzucenie najebanego na rower i popychanie aż się wypierdoli na asfalt jest jakimś wyrazem szacunku i dążenia do lepszego państwa?
Jakie zadłabł? Nie opanował jednośladach bo za dużo promili Nigdy nie miałeś takiej akcji na rowerze?
Oj ja raz miałem. Kupiłem flaszkę, ale zdążyłem ją z kumplem wypić, po czym pojechałem rowerem do domu. Przed przejściem dla pieszych 2 razy się wyjebałem, jak chciałem zsiąść z roweru, żeby przejść przez pasy...
Powinieneś rozważyć całkowite zjednoczenie z sowieckimi braćmi. Jedź do swoich czerwonych braci. Powitaj komisję poborową. Onuce załóż, na plecy AKM bez zamka tok1965, klapki i dres. Mundur i wyposażenie 3 armii świata będziesz miał całkiem za darmo. Mam kozę dostanie i 10 kilo kaszy pęczak.
Na przód dzielny soldacie ! Nie marnuj ani chwili.
Skąd się tacy podludzie jak ty biorą? Kto nie jest za lizaniem dupy banderowcom to od razu ruski troll? Oni się ostatecznie dogadają i podadzą sobie dłoń a najbardziej w pizdę dostaną tacy jak ty polaczki bez rozumu, po pierwsze dostaniecie od banderowców którzy tu zjadą do tych wszystkich biednych "kobiet i dzieci" a po drugie, nie będziecie mieli prądu, węgla i pewnie gazu też. Wam nawet jak się pokaże palcem gdzie jest wróg to i tak wszystko mieszacie, łykacie szambo z tvp a później klasycznie sami macie przejebane.
Dlatego Polska jako kraj wiecej się juz nie rozwinie . Ludzie nie szanują się nawzajem , a bez tego nie można dążyć do lepszego państwa . W kwesti szacunku jest coraz gorzej bo kazdy uważa się za lepszego .. za dzieciaka takiego pana wsadzało się na rowej , ustawiało do pionu , ropędzało i patrzyło jak pędzi niczym strzała . Widok jak po kilkuset metrach gubił zęby na asfalcie był po prpstu bezcenny
Będziesz kretynie, na zachodzie małolaty by go jeszcze przekopały a murzyn nawet zabił za parę groszy. Ojkofobie śmierdzący
Skąd się tacy podludzie jak ty biorą? Kto nie jest za lizaniem dupy banderowcom to od razu ruski troll? Oni się ostatecznie dogadają i podadzą sobie dłoń a najbardziej w pizdę dostaną tacy jak ty polaczki bez rozumu, po pierwsze dostaniecie od banderowców którzy tu zjadą do tych wszystkich biednych "kobiet i dzieci" a po drugie, nie będziecie mieli prądu, węgla i pewnie gazu też. Wam nawet jak się pokaże palcem gdzie jest wróg to i tak wszystko mieszacie, łykacie szambo z tvp a później klasycznie sami macie przejebane.
"nie będziecie mieli prądu, węgla i pewnie gazu też" "wam" tak tak, wcale nie jesteś ruską szmatą
dla twojej informacji, to połowa ukraińców , która wjechała do Polski, już zdążyła wrócić na Ukrainę.
jakiś inny argument ruska onuco masz? czy dalej brednie o tym, że będą nas bić?
wrogiem jest rosja, proste.
Co ty pierdolisz. Dobrze zrobił. Robię to samo. Widzę dziadka na czworaka to podchodzę i pytam, czy coś się stało. Widzę że najebany to mu mówię spierdalaj. Sam się najebales sam idź do domu. Tym bardziej że ciepło było i na pewno nie zamarznie.
Fakt, kulturą kierowca nie grzeszy. Jak większość polskich robali.
Nie bądź takie samokrytycznie stworzenie.
Będziesz kretynie, na zachodzie małolaty by go jeszcze przekopały a murzyn nawet zabił za parę groszy. Ojkofobie śmierdzący
Akurat mieszkam na zachodzie cipeczko i takie akcje ktore opisałaś to tylko we snach pojebów z Konfederacji się wydarzają . .. wyzwenao by do takiego czlowieka karetke lub policje .. nawet czarny by pomógł .. a patologia jest wszedzie ... a tak wogole to ruchasz się czy trzeba z Tobą chodzić ?
Nie oglądaj tyle filmów z Indii i Chin, bo ci szkodzą.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów