18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurde26 2022-10-11, 9:39 4
Najebany czy coś się stało?
Jeśli gość jest najebany i leży to niech leży,przynajmniej jest bezpieczny. Jak go postawisz to wpadnie pod samochód,albo komuś zrobi krzywdę. Uważam że reakcja kierowcy prawidłowa. Kiedyś postawiłem takiego delikwenta a ten utopił się 200 metrów dalej w "kałuży" a rodzina miała do mnie pretensje i jeszcze się na psiarni musiałem tłumaczyć.
Zgłoś
gurup 2022-10-11, 9:48 12
PutinToSmiec napisał/a:

Dlatego Polska jako kraj wiecej się juz nie rozwinie . Ludzie nie szanują się nawzajem , a bez tego nie można dążyć do lepszego państwa . W kwesti szacunku jest coraz gorzej bo kazdy uważa się za lepszego .. za dzieciaka takiego pana wsadzało się na rowej , ustawiało do pionu , ropędzało i patrzyło jak pędzi niczym strzała . Widok jak po kilkuset metrach gubił zęby na asfalcie był po prpstu bezcenny

W sensie, że wrzucenie najebanego na rower i popychanie aż się wypierdoli na asfalt jest jakimś wyrazem szacunku i dążenia do lepszego państwa?
Zgłoś
zbynekmaslanka 2022-10-11, 10:28
Podżeganie - Zagadnienie podżegania zostało uregulowane w art. 18 § 2 Kodeksu karnego (dalej: k.k.) i oznacza sytuację, w której podżegający chce, by inna osoba dokonała czynu zabronionego i nakłania ją do tego.
Zgłoś
SlimShady 2022-10-11, 11:23
Opis dałeś gorszy jak TVN czy WP
Zgłoś
Dudasz666 2022-10-11, 11:30
JanJankowski napisał/a:

Jakie zadłabł? Nie opanował jednośladach bo za dużo promili Nigdy nie miałeś takiej akcji na rowerze?

Oj ja raz miałem. Kupiłem flaszkę, ale zdążyłem ją z kumplem wypić, po czym pojechałem rowerem do domu. Przed przejściem dla pieszych 2 razy się wyjebałem, jak chciałem zsiąść z roweru, żeby przejść przez pasy...

Zgłoś
NafazowanyKoleś 2022-10-11, 12:01 2
baronturbina napisał/a:

Powinieneś rozważyć całkowite zjednoczenie z sowieckimi braćmi. Jedź do swoich czerwonych braci. Powitaj komisję poborową. Onuce załóż, na plecy AKM bez zamka tok1965, klapki i dres. Mundur i wyposażenie 3 armii świata będziesz miał całkiem za darmo. Mam kozę dostanie i 10 kilo kaszy pęczak.
Na przód dzielny soldacie ! Nie marnuj ani chwili.

Skąd się tacy podludzie jak ty biorą? Kto nie jest za lizaniem dupy banderowcom to od razu ruski troll? Oni się ostatecznie dogadają i podadzą sobie dłoń a najbardziej w pizdę dostaną tacy jak ty polaczki bez rozumu, po pierwsze dostaniecie od banderowców którzy tu zjadą do tych wszystkich biednych "kobiet i dzieci" a po drugie, nie będziecie mieli prądu, węgla i pewnie gazu też. Wam nawet jak się pokaże palcem gdzie jest wróg to i tak wszystko mieszacie, łykacie szambo z tvp a później klasycznie sami macie przejebane.
Zgłoś
Baronessa 2022-10-11, 12:41 1
Fakt, kulturą kierowca nie grzeszy. Jak większość polskich robali.
Zgłoś
NataliaW 2022-10-11, 14:14 2
PutinToSmiec napisał/a:

Dlatego Polska jako kraj wiecej się juz nie rozwinie . Ludzie nie szanują się nawzajem , a bez tego nie można dążyć do lepszego państwa . W kwesti szacunku jest coraz gorzej bo kazdy uważa się za lepszego .. za dzieciaka takiego pana wsadzało się na rowej , ustawiało do pionu , ropędzało i patrzyło jak pędzi niczym strzała . Widok jak po kilkuset metrach gubił zęby na asfalcie był po prpstu bezcenny

Będziesz kretynie, na zachodzie małolaty by go jeszcze przekopały a murzyn nawet zabił za parę groszy. Ojkofobie śmierdzący
Zgłoś
pilip 2022-10-11, 16:41 3
NafazowanyKoleś napisał/a:

Skąd się tacy podludzie jak ty biorą? Kto nie jest za lizaniem dupy banderowcom to od razu ruski troll? Oni się ostatecznie dogadają i podadzą sobie dłoń a najbardziej w pizdę dostaną tacy jak ty polaczki bez rozumu, po pierwsze dostaniecie od banderowców którzy tu zjadą do tych wszystkich biednych "kobiet i dzieci" a po drugie, nie będziecie mieli prądu, węgla i pewnie gazu też. Wam nawet jak się pokaże palcem gdzie jest wróg to i tak wszystko mieszacie, łykacie szambo z tvp a później klasycznie sami macie przejebane.

"nie będziecie mieli prądu, węgla i pewnie gazu też" "wam" tak tak, wcale nie jesteś ruską szmatą
dla twojej informacji, to połowa ukraińców , która wjechała do Polski, już zdążyła wrócić na Ukrainę.
jakiś inny argument ruska onuco masz? czy dalej brednie o tym, że będą nas bić?

wrogiem jest rosja, proste.
Zgłoś
BambiPMT 2022-10-11, 16:53 1
PutinToSmiec napisał/a:

Co ty pierdolisz. Dobrze zrobił. Robię to samo. Widzę dziadka na czworaka to podchodzę i pytam, czy coś się stało. Widzę że najebany to mu mówię spierdalaj. Sam się najebales sam idź do domu. Tym bardziej że ciepło było i na pewno nie zamarznie.

Baronessa napisał/a:

Fakt, kulturą kierowca nie grzeszy. Jak większość polskich robali.

Nie bądź takie samokrytycznie stworzenie.
Zgłoś
PutinToSmiec 2022-10-11, 20:01
NataliaW napisał/a:

Będziesz kretynie, na zachodzie małolaty by go jeszcze przekopały a murzyn nawet zabił za parę groszy. Ojkofobie śmierdzący

Akurat mieszkam na zachodzie cipeczko i takie akcje ktore opisałaś to tylko we snach pojebów z Konfederacji się wydarzają . .. wyzwenao by do takiego czlowieka karetke lub policje .. nawet czarny by pomógł .. a patologia jest wszedzie ... a tak wogole to ruchasz się czy trzeba z Tobą chodzić ?

Zgłoś
Olashenco 2022-10-12, 15:42 2
Najbardziej wymowne i szczere "jestem najebany" jakie słyszałem
Zgłoś
kulawiec 2022-10-12, 23:51
PutinToSmiec napisał/a:

Nie oglądaj tyle filmów z Indii i Chin, bo ci szkodzą.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem