📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lepiej się cieszcie, że mieszkacie w cywilizowanym kraju gdzie uratują was profesjonalne służby. Widocznie tam nie mogą na to liczyć, radzą sobie jak mogą, szacun! Gdyby w Polsce straż i karetka nie dojechały to byście stali, patrzyli i klęli na rząd aż kierowca by wykorkował.
oj tam - szacun, że w ogóle próbują mu pomóc a nie olali sprawy. U nas też były czasu, że porzadnego sprzętu było jak na lekarstwo i trzeba było sobie radzić tym co jest. Jak będą ogarnięci to za 1 - 2 pokolenia też im się może organizacja poprawi.
Ja znam a raczej znałem. Nie chce mi się opowiadać o ich trybie i sposobie życia w Belgii bo to bardzo długa komedia natomiast powiem Ci, że jak gotowali to smród na klatce przypominał zapach duriana ( TAK, jadłem duriana w Chinach) . Prawdopodobnie gotowali nerki w sosie z gówna na wodzie z Gangesu.
juderaus napisał/a:
Ja znam a raczej znałem. Nie chce mi się opowiadać o ich trybie i sposobie życia w Belgii bo to bardzo długa komedia natomiast powiem Ci, że jak gotowali to smród na klatce przypominał zapach duriana ( TAK, jadłem duriana w Chinach) . Prawdopodobnie gotowali nerki w sosie z gówna na wodzie z Gangesu.
a mnie durian smakował
Ja mieszkałem z nimi też wakacje w akademiku i też gotowali coś śmierdzącego że ja pierdole podpatrzyłem co tam było w garnku i zobaczyłem coś przypominającego jajca bawoła ale teraz jak napisałeś nerki to rzeczywiście mogli to być nerki
Tylko skąd te osrance wzieli nerki np wieprza w Polsce podroby są na prawdę ciężko dostępne tym bardziej same ( kiedyś w leclercu kupiłem mózg świni żeby zobaczyć jak smakuje ale rewelacji nie było)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów