Troche go porobiło
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Troche go porobiło
kufel01 napisał/a:
Kurwa taki osad na języku to chyba oznaka choroby.
Typowy objaw nadmiernego zakwaszenia organizmu.
PrzysmakDrwala napisał/a:
Typowy objaw nadmiernego zakwaszenia organizmu.
Stasiu, lepszy od tego pierdolonego RYSIA idioty co go wrzucacie, jara, nie chleje jak jakis podmiot downa.
oczka jak ping-pongi
holandia szuflandia
I po co ten pajac nagrywa? Pół biedy... Ale po chuj wrzuca do neta? Jak dla mnie, takie zachowanie nie jest eleganckie.
I weź tu kurwa z kima zajaraj, to se kurwy filmik zrobią i do neta wrzucą... Banda debili.
wkurwiłbym się gdyby taki baran mi przeszkadzał kiedy chce się wychillować
Wkurwiają mnie takie przygłupy kiedy człowiek się spali,chce się wychillować i załączyć jakieś głębsze rozkminy
A już najgorzej jest przypalić w towarzystwie ludzi najebanych,kurwa debile za chuj nie dadzą człowiekowi spokoju tylko co 10 sekund ODMUL! ODMUL! CO TY TAKI?! CO ZJARAŁEŚ SIĘ?! - nie kurwa udaje żeby było śmiesznie... słowem - ja pierdole...
Kumam "załączyć" sobie jakieś jajca ale nie męczyć człowieka żeby go jeszcze bardziej zjebało.
Dlatego od dłuższego czasu wolę przypalić sobie dobry stuff sam przy dobrej muzyczce albo ewentualnie z jedną normalną osobą która nie będzie truć człowiekowi co 5 minut dupy.
A już najgorzej jest przypalić w towarzystwie ludzi najebanych,kurwa debile za chuj nie dadzą człowiekowi spokoju tylko co 10 sekund ODMUL! ODMUL! CO TY TAKI?! CO ZJARAŁEŚ SIĘ?! - nie kurwa udaje żeby było śmiesznie... słowem - ja pierdole...
Kumam "załączyć" sobie jakieś jajca ale nie męczyć człowieka żeby go jeszcze bardziej zjebało.
Dlatego od dłuższego czasu wolę przypalić sobie dobry stuff sam przy dobrej muzyczce albo ewentualnie z jedną normalną osobą która nie będzie truć człowiekowi co 5 minut dupy.
Skąd oni takiego Stacha wziąli na wycieczkę do Holandii? :o
Jego zaciech rozwala
Jego zaciech rozwala
Jaki spalony, kurwa ludzie byliście kiedyś w szpitalu? To jest sala chorych kurwa a nie melyna u ziomków...
łazi taki idiota z telefonem i nagrywa czilującego Stasia, patologia
po 20 sekundach skumalem sie ze to koles do niego mowi
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów