18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
PrzysmakDrwala 2013-02-12, 2:27 5
kufel01 napisał/a:

Kurwa taki osad na języku to chyba oznaka choroby.

Typowy objaw nadmiernego zakwaszenia organizmu.
Zgłoś
P................A 2013-02-12, 2:33
PrzysmakDrwala napisał/a:

Typowy objaw nadmiernego zakwaszenia organizmu.

Stasiu, lepszy od tego pierdolonego RYSIA idioty co go wrzucacie, jara, nie chleje jak jakis podmiot downa.
Zgłoś
slavko96921 2013-02-12, 2:40
oczka jak ping-pongi

pis jou
Zgłoś
Leniwiec1 2013-02-12, 2:43
Ostatni raz zrobiłem się tak jak miałem 4 lata... albo 4 lata temu... a może wczoraj?
Zgłoś
szoszana 2013-02-12, 2:52
Hah jak będę potrzebowała kompana do palenia jak nikogo nie bedzie to sobie to włącze
Zgłoś
s................u 2013-02-12, 3:59
holandia szuflandia
Zgłoś
d................s 2013-02-12, 4:00 2
I po co ten pajac nagrywa? Pół biedy... Ale po chuj wrzuca do neta? Jak dla mnie, takie zachowanie nie jest eleganckie.
Zgłoś
sadam14 2013-02-12, 6:38 7
Jaki szczęśliwy ten Stasiu!
Zgłoś
Kryn3k 2013-02-12, 9:20 5
I weź tu kurwa z kima zajaraj, to se kurwy filmik zrobią i do neta wrzucą... Banda debili.
Zgłoś
alkorrah 2013-02-12, 9:23
wkurwiłbym się gdyby taki baran mi przeszkadzał kiedy chce się wychillować
Zgłoś
bimbastah 2013-02-12, 10:44 1
Wkurwiają mnie takie przygłupy kiedy człowiek się spali,chce się wychillować i załączyć jakieś głębsze rozkminy

A już najgorzej jest przypalić w towarzystwie ludzi najebanych,kurwa debile za chuj nie dadzą człowiekowi spokoju tylko co 10 sekund ODMUL! ODMUL! CO TY TAKI?! CO ZJARAŁEŚ SIĘ?! - nie kurwa udaje żeby było śmiesznie... słowem - ja pierdole...
Kumam "załączyć" sobie jakieś jajca ale nie męczyć człowieka żeby go jeszcze bardziej zjebało.

Dlatego od dłuższego czasu wolę przypalić sobie dobry stuff sam przy dobrej muzyczce albo ewentualnie z jedną normalną osobą która nie będzie truć człowiekowi co 5 minut dupy.
Zgłoś
kamiljot 2013-02-12, 10:47
Skąd oni takiego Stacha wziąli na wycieczkę do Holandii? :o
Jego zaciech rozwala
Zgłoś
Prokurator 2013-02-12, 11:21
Jaki spalony, kurwa ludzie byliście kiedyś w szpitalu? To jest sala chorych kurwa a nie melyna u ziomków...
Zgłoś
p................s 2013-02-12, 11:40
łazi taki idiota z telefonem i nagrywa czilującego Stasia, patologia
Zgłoś
hrabia9933 2013-02-12, 12:41
po 20 sekundach skumalem sie ze to koles do niego mowi

Wszelkie moje komentarze mają charakter satyryczny, a ich zadaniem jest wywołanie uśmiechu na chociaż jednej mordzie, ceną wkurwienia dwóch.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów