PS. dzięki naszej elicie rządzącej teraz mamy podobnie ...
PS. dzięki naszej elicie rządzącej teraz mamy podobnie ...
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Takie pojebane prawo, nie ma znaczenia, że jest ciemno jak w dupie u murzyna, że idiota wskakuje pod auto dając 15m na hamowanie. Nie ma znaczenia, że kierowca mógł go nie widzieć. Nie nazywasz się Najsztub i nie masz dobrej papugi, to masz przejebane.
Albo Tomasz H. Pseudonim "jebać stare baby na pasach"
Takie pojebane prawo, nie ma znaczenia, że jest ciemno jak w dupie u murzyna, że idiota wskakuje pod auto dając 15m na hamowanie. Nie ma znaczenia, że kierowca mógł go nie widzieć. Nie nazywasz się Najsztub i nie masz dobrej papugi, to masz przejebane.
idiotą jeśli już to jest kierowca wtedy. Masz dostosowąć prędkość do warunków jkazdy. Jak jest ciemno to nie zapierdalasz.
Pieprzony piechur nawet nie spojrzał w lewo!!! Należało mu się pierdolnięcie!!!!
Przepisy to jedno. A samobójcom śmierć!!!
idiotą jeśli już to jest kierowca wtedy. Masz dostosowąć prędkość do warunków jkazdy. Jak jest ciemno to nie zapierdalasz.
No tak pieszy czuję się kurwa niewinny. A kierowca brak zachowania szczególnej ostrożności i niedostosowanie prędkości do warunków jazdy.
Pozostaje mi tylko nazwać was DEBILAMI i IDIOTAMI. Jeśli to dla was jest zapierdalanie i niedostosowanie prędkości, to czym dla was jest normalna jazda? Z prędkością pieszego??? Żaden z was za kółkiem nigdy nie siedział i mam nadzieję, że nigdy nie usiądzie.
tylko konfederacja ostrzegała PRZED tym chorym pomysłem - nakladaniem wszelkich praw i obowiązków i testowanie jego refleksu i uwagi na korzyśc pieszych rowerzystów i hulajcwelów...
Tylko konfederacja jest tak blisko roSSji w Polskiej polityce. Nie szanują praw człowieka oraz są zamordystami. Ale sadol to wylęgarnia to ruskich onuckich trolli więc nie dziwie się że tu takie poparcie dla "ku federacji rosyjskiej".
Jak w tym kraju ma być dobrze skoro populiści są tak chętneie wybierani..
Tylko konfederacja jest tak blisko roSSji w Polskiej polityce. Nie szanują praw człowieka oraz są zamordystami. Ale sadol to wylęgarnia to ruskich onuckich trolli więc nie dziwie się że tu takie poparcie dla "ku federacji rosyjskiej".
Jak w tym kraju ma być dobrze skoro populiści są tak chętneie wybierani..
Ooo, kiedy to Konfederacja byla wybrana chyba mylisz popuplistow
Pozostaje mi tylko nazwać was DEBILAMI i IDIOTAMI. Jeśli to dla was jest zapierdalanie i niedostosowanie prędkości, to czym dla was jest normalna jazda? Z prędkością pieszego??? Żaden z was za kółkiem nigdy nie siedział i mam nadzieję, że nigdy nie usiądzie.
Oni maja wyprane lby. Jak jutro telewizor powie, ze panuje konsensus naukowy w kwestii srania stojac na glowie - ze tak nalezy robic, to zaczna to robic
Ale to nie Polska...To jakieś kacapowo
Racja! W ogóle nie zwróciłem uwagi na tego "sitilinka"
Takie poj***ne prawo, nie ma znaczenia, że jest ciemno jak w dupie u murzyna, że idiota wskakuje pod auto dając 15m na hamowanie. Nie ma znaczenia, że kierowca mógł go nie widzieć. Nie nazywasz się Najsztub i nie masz dobrej papugi, to masz przej***ne.
Takie jednostki które mają problem ze wzrokiem trzeba eliminować z za kierownicy, na drogach będzie bezpieczniej. Przepis jest bardzo dobry! Nie dobre jest brak edukacji!
Jakie kurwa ciemno?? Najebane świateł jak na podejściu do lądowania. Gościa widać jak na dłoni a ten zaczał hamować dopiero jak go pizdnął. Ślepy ciul nie powinien mieć prawa jazdy i po czymś takim na pewno już go nie będzie miał.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów