18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 24 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
h7kchryst 2013-11-12, 20:14 2
Chuj mnie to obchodzi że pierwszy raz, wchodzę na internet by zobaczyć coś ciekawego, niesamowitego a nie kurwa wypociny. "pierwszy raz nie obsrałem kibla"/. CHUJ CI NA IMIĘ !

...All of y'all motherfuckers
Fuck you, die slow, motherfucker
My .44 (Magnum) make sure all your kids don't grow
You motherfuckers can't be us or see us...
Zgłoś
Siwy_dym 2013-11-12, 20:16 1
jakbys podlozyl muze byloby calkiem calkiem w sumie jest i trak jest spoko, brwo ze cos robisz, a nie gnusniejesz na lawce pod blokiem lub przed kompem jak:)

Tylny napęd jest jak sex... Przestajesz jeździć na ręcznym, a zaczynasz dawać w pizde.
Zgłoś
Wróżbita_Maciej 2013-11-12, 20:17 3
Nie, nie dodawaj więcej...
Zgłoś
WonsatyDrwal 2013-11-12, 20:27 2
ile wahy palsiz taką jazdą?
Zgłoś
basior88 2013-11-12, 20:35 2
4,4 v8 na początek? very nice, szkoda ze nie wszyscy sobie moga na takie cos pozwolic bo wtedy 1/3 forum wrzucalaby tu tego typu filmy
Zgłoś
wolan91 2013-11-12, 20:53 2
WonsatyDrwal napisał/a:

ile wahy palsiz taką jazdą?

Tyle ile zatankuje tyle wypali xD + 4 komplety opon , wache na powrót mam w kanistrach ;p
Zgłoś
OKOde 2013-11-12, 20:54 1
Fajnie, ze sa takie miejsca gdzie normalni ludzie z hobby moga pouczyc sie czegos nowego I millicja nie przeszkadza )
Zgłoś
Grzyb18 2013-11-12, 20:56 2
Całkiem to nieźle wygląda. Lepiej na Żarnowcu niż na publicznej drodze .
Zgłoś
Szczepus 2013-11-12, 21:06
w tym miejscu był odcinek na KJSach którego najbardziej nie lubiłem, bo nie mogłem go ogarnąć nigdy
Miejscówka dobra, z dala od ludzi i innych "uprzejmych" co chętnie dzwonią pod 3 cyfrowe numery...
Zgłoś
Nuke17 2013-11-12, 21:14 1
zajebiste dawaj więcej
Zgłoś
endziu 2013-11-12, 21:18
Odladam i w myślach tylko powtarzam "Jebnij kurwa w tego kamerzystę!"
Zgłoś
kazzek94 2013-11-12, 21:21
i to mi się podoba. chłopaki bawią się na terenie zamkniętym, tak jak kolega wyżej pisał, że zdala od ludzi którzy po prostu lubią spokój i ciszę,a nie tłuczą się tymi buniami ze spoijilijjilijerami po dach, tłumikami na pełnym przelocie od URSUSA C-330 i brakiem wyobraźni po publicznych drogach. szacuneczek i piwko. qrwa kocham e30
Zgłoś
Feniks19PL 2013-11-12, 21:23
I to mi się kurwa podoba, jeżdżą sobie na ODLUDZIU, gdzie nikomu nie przeszkadza pisk itd. A nie tak jak te kurwa pacany co na każdym zakręcie w mieście, gdzie jest od chuja ludzi widzą siebie jakby w Need For Speed-a grali.
Zgłoś
Mutarito 2013-11-12, 22:11 2
Noż kurwa, to jednak da się tego NIE robić na zwykłych drogach? Jak widać nie tylko same buraki jeżdżą starszymi beemkami.
Leci wielkie zimne piwko!
P.S. Teraz życzmy trochę oleju w głowie motocyklistom
Zgłoś
Dziamian 2013-11-12, 22:18
sam na zimę planuję zacząć od czegoś na tył napęd z niewielką mocą a potem zobaczymy jak to już dalej będzie, polonezik na dzień dobry powinien starczyć
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów