Instrukcje były niejasne.
Instrukcje były niejasne.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Żeby była legalna eutanazja trzeba by było przywrócic karę śmierci bo ktoś ten zastrzyk musi dać bądź wlączyc krzesło, albo też uruchomić zapadnię kiedyś robił to kat. Nie wiem kto by orzekał że delikwent się nadaje na eutanazję bo lekarz z definicji ma leczyć a nie przyczyniać się do śmierci. Kary śmierci politycy nie przywrócą bo pierwsi by byli na celowniku tak więc ten tego zostanie po staremu
Kurwa ale bełkot.
Lekarz ma pomagać i nie szkodzić.
Uporczywa terapia w przypadku beznadziejnym to tortury. Tortury sa zabronione.
Jakbym był nieuleczalnie chory i się męczył to bym sobie jebnal w głowę. Z wrodzonej uprzejmości rozłożył bym folie zeby mieli po mnie mniej sprzątania.
Chłop tylko problemów narobił.
powinna być legalna eutanazja na życzenie. Jak ktoś nie chce żyć to ma prawo się wylogować
Nie. Nie powinna być bo więcej będzie nadużyć w celu pozyskania organów, spadków itp. niż faktycznych dobrowolnych "wylogowań". Zresztą w holandii co i raz ztego powodu robi się głośno. Ale władze bardzo dużo uwagi przykładają do wyciszania tematu. Też jestem za wolnością wyboru, ale w tym przypadku nic dobrego by z tego nie wyszło.
Chłop tylko problemów narobił.
powinna być legalna eutanazja na życzenie. Jak ktoś nie chce żyć to ma prawo się wylogować
Głupoty piszesz
Szybko i na temat. Też mam ochotę to zrobić od jakichś 10 lat, tylko niekoniecznie w tym stylu. Doskonale wiem, co czują takie osoby.
Pierdolisz.
Pojedź na wycieczkę, napij się dobrej whiskey, puknij jakąś koleżankę i i zobaczysz jaki świat jest piękny.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów