Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Psy to chyba genetycznie nienawidzą czarnuchów. Jakiś imperatyw z czasów mlekiem i bawełną płynących
Niedawno jakieś lewaki i inne zjebo gendery z US i A zaproponowały, aby zlikwidować psy w policji tzw K-9, bo są "rasistowskie" i bardziej atakują czarnych XD.
I chcecie mi powiedzieć, że w tych murzyńskich slumsach na przedmieściach, gdzie dochodzi do strzelanin codziennie, nikt kurwa nie miał broni aby odjebać tego kundla?
przecież tam pieski mają więcej praw jak ludzie...
Nie żebym bronił murzyna, pewnie mu się należało xd... ale zawsze powtarzam, w takich sytuacjach kamieniem albo czymś metalowym z całej siły przyjebać w nos. Ze złamanym będzie miał problem z oddechem i się zmęczy. Walenie jakimiś kijami czy plastikowymi krzesełkami po dupie tylko skurwiela nakręca.
próbowałem już kiedyś koleś się strasznie wkurwił że dostał w morde , a pies nadal go gryzł, tak wiec to nie działa
Gryzie murzyńską, brudną dupę.
Na bank dostanie syfilisu, HIV-a, a w najlepszym przypadku- wścieklizny.
próbowałem już kiedyś koleś się strasznie wkurwił że dostał w morde , a pies nadal go gryzł, tak wiec to nie działa
Bo trafiłeś nie w ten nos co trzeba!
Miałeś sobie przypierdolić, wtedy problem gryzionego przez psa kolesia zszedłby u Ciebie na dużo dalszy plan i nabrał mniejszego priorytetu.
I chcecie mi powiedzieć, że w tych murzyńskich slumsach na przedmieściach, gdzie dochodzi do strzelanin codziennie, nikt kurwa nie miał broni aby odjebać tego kundla?
sama nielegalna, to się obsrali
Jebane murzynowo... ZAbiera to tlen nic nie dajac w zamian
właśnie, że ddaj - mnóstwo dwutlenku węgla
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów