18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:10
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-08, 0:14
Pies bez smyczy
love_rock • 2012-12-15, 15:09
Mój ojciec jest mistrzem ciętej riposty i trollingu :

Ojciec [o] zawsze chadza z naszym psem na spacery, zawsze bez smyczy. Dziś napotkał na pewnego gościa [g] również z psem, ale na smyczy. Gość zaczepił mojego ojca tekstem:

[g] -Dlaczego pan chodzi ze swoim psem bez smyczy?
[o] -Wie Pan... Psy mają to do siebie, że upodobniają się do swoich właścicieli... Mój pies jest inteligentny,grzeczny, słucha się i dlatego może chodzić sam
[g] -To co pan chce w takim razie powiedzieć o mnie ??
[o] -Niech pan sobie sam dopowie

Materiał własny
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
orzeszwmorde 2012-12-15, 20:50
Za ciętą ripostę to się tutaj warny dostaje.
Zgłoś
Jaco4a 2012-12-15, 21:35 1
Że tak zapytam, jesteś tym psem?
Zgłoś
s0pel 2012-12-15, 21:36
A skąd wiesz jak wyglądała, ta rozmowa? Przecież tatuś wychodzi sam, chyba, że.... to Ciebie tata wyprowadzał na dwór?
Zgłoś
lukas02 2012-12-15, 21:46 2
To ja ostatnio idę z psem i wpadłem na pomysł, żeby zdjąć dla psa kaganiec. Gdy doszedłem do przejścia dla pieszych to młody typek z dziewczyną do mnie: gdzie kaganiec? No to mu pokazuję, że mam w ręce. On dalej ciągnie czemu nie założony? To ja przyłożyłem sobie kaganiec do twarzy i mówię: nie pasuje.
Przynajmniej ludzie wokół mieli chwilę radości
Zgłoś
rolerek 2012-12-15, 21:49
Pies twojego ojca kiedyś kogoś ugryzie albo co i wtedy zamiast kolejki po choinkę na gwiazdkę dostaniesz list od komornika z informacją o wszczęciu postępowania egzekucyjnego na rzecz poszkodowanego.

Ciekawe czy twój tatuś dalej będzie miał w zanadrzu równie inteligentną ripostę
Zgłoś
Loaloa 2012-12-16, 1:49 3
Ciekawe jak się "miszcz riposty" po jajach liże.

Cytat:

To ja ostatnio idę z psem i wpadłem na pomysł, żeby zdjąć dla psa kaganiec.

Co, kurwa? W jakim to jest języku? Aaaa... ze swojego pyska zdjąłeś dla psa.
Zgłoś
pit@ 2012-12-16, 3:33
Swego czasu na spacery ze swoim psem (na smyczy) chodziłem z wiatrówką... Szybko znajdowały się smycze.
Zgłoś
Kaprys 2012-12-16, 7:39
Moja kobita wychodzi wieczorami z psem bez kagańca, tylko na smyczy. Czuje się bezpiecznie. Włóczą się młode szczurki w gromadzie, to na widok psa omijają. A pies jak to pies, taki mieszaniec wilczur, ma instynkt obrony. Większość ludzi mija obojętnie, a zawsze ma alergię na podpitych typów i i bandę nastolatków. Warczy i jest gotów do ataku na każdy fałszywy ruch. Wyczuwa jakoś, kto nie stanowi zagrożenia, a kto może swojej pani wyrządzić krzywdę. Coś w tym jest. Jak idzie ze mną, już tak nie reaguje, ale zawsze widzę u niego wzmożoną uwagę na większą grupę ludzi, którzy nie zachowują się spokojnie. Na widok dresów pod klatką zawsze skracam smycz. To zawsze działa. Zawsze obserwują psa, mnie tylko rzutem oka.
Zgłoś
o................c 2012-12-16, 11:23
ja swojego owczarka cale zycie prowadzam bez smyczy do jednego z wiekszych parkow w lodz i nigdy mandatu nie widzialem:pp
Zgłoś
ojojoj 2012-12-16, 15:31
no i tak sie rodza maskary. sasiad kupi gnata na targu albo maczete i masz po ojcu. nie zycze tego ale tak to wyglada.
Zgłoś
PatologSzkolny 2012-12-17, 20:20
Kurwa, i weź dotrzyj do takich...

Chuj mnie obchodzi czy ten pies "nigdy nikogo nie ugryzł" czy ujebał łeb Twojemu tatusiowi. Pierdolą mnie Twoje wyjaśnienia. Pies ma zapierdalać ma smyczy i z kagańcem na ryju! Nigdy do Twojego małego łba nie przyszło, że ktoś może się zwyczajnie bać psów? Ja każdego kundla mijam kilometrowym łukiem, bo na mojej dziurze wszystkie pizdy są tak genialne jak Ty.

Piwa nie będzie, post chujowy.
Zgłoś
love_rock 2012-12-18, 22:49 1
Woozie napisał/a:

bo na mojej dziurze

Nie da się ukryć
Zgłoś
tomaskus 2013-12-15, 23:51 1
Widać po tym temacie ile zjebów jest na świecie których należałoby spalić. Jak ja bym zobaczył że ktoś krzywdzi psa to zajebie gołymi rękoma.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów