📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Takiego kurwiszona to nabić na pal
Nie miałbym nawet najmniejszych oporów, żeby jej wyjebać łokcia w zęby. Tfu.Ścierwo.
Janko napisał/a:
to może jakaś terapia na rozruszanie pieska żeby nie był sztywny
W pewnym momencie nie będzie, potem będzie znowu na jakiś czas i na koniec już nie będzie w ogóle sztywny, choć będzie wtedy właśnie sztywny.
Ale żeby to nazywać terapią?
Zabić to za mało, trza jej zafuntować podobny spacerek i ta przycisnąć ze 150 km na godzinę.
zamordowalbym szmate, calym sercem bym tlukl ja az by wyzionela ducha, no co za kurwa... nie ruszaja mnie morderstwa na doroslych, dekapitacje itp, ale na dzieckach czy zwierzakach ktore ufaja bezgranicznie swojemu "opiekunowi" a oni gotuja taki los dla nich to zajebalbym.
Ukasz995 napisał/a:
po tych szczepionkach niby na jakiś wirus ludziom coraz bardziej na łep wali
Otóż to! Często pisze to w komentarzach! Mądry zrozumie głupi wyśmieje! To jest po szczepionkach!
Piękne przygotowanie psiego mięsa. Najpierw trzeba je zmiękczyć - można też poprzez holowanie samochodem. Niekoniecznie trzeba okładać kundla pałką. A później tylko do gara i na małym ogniu wytapiać smalczyk.
pazuzu napisał/a:
Kurwa do utylizacji, nie chce psa niech odda do schroniska
Z drugiej strony niektórzy powiedza "jej pies jej sprawa"
Nie lubię zwierząt i mógłbym odstrzelić wszystkie psy, ale i takiego znęcania się też nie lubię. Chociaż tu przypuszczam że ta stara debilka nawet nie wiedziała że w ten sposób psa zabije, myślę że ona chciała go przetransportować żywego.
pazuzu napisał/a:
tylko debil mysli, ze w schronisku przyjmuja psy, ktore maja opiekuna. Schroniska odbieraja psy jak sa w zlych warunkach lub maltretowane.
pazuzu napisał/a:
Po co? Tam też go zabiją tylko najpierw posiedzi pół roku w ciasnej klatce czekając na wyrok.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów