📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:13

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pies mądry, wie, że z głodnym irbisem nie wygra , oboje nie ryzykują w trudnych warunkach
podpis użytkownika
pipi71
Black_Hole napisał/a:
No z tym tygrysem bengalskim nie miał co startować bo by go spojrzeniem zabil
To akurat jest Irbis, pantera śnieżna
Kot jakiś taki znudzony, zdziwił się trochę, że ktoś na niego szczeka.
Kogucik_Bałamucik napisał/a:
To akurat jest Irbis, pantera śnieżna
To jest tygrys drogi kolego tygrys szerkan.
Black_Hole napisał/a:
No z tym tygrysem bengalskim nie miał co startować bo by go spojrzeniem zabil
Jakim tygrysem bengalskim ,zapewne jesteś po studiach jak byś skończył dobrze podstawówkę to byś wiedział co to za kotek, nie powiem ci, dam szansę 3 2 1 odpalaj google hehhe
Mirek19850509 napisał/a:
Jakim tygrysem bengalskim ,zapewne jesteś po studiach jak byś skończył dobrze podstawówkę to byś wiedział co to za kotek, nie powiem ci, dam szansę 3 2 1 odpalaj google hehhe
Jakbyś cokolwiek skończył wiedziałbyś że to sarkazm
byle kundel a ma więcej rozumu niż jakieś 130mln ? ruskich razem wziętych ...
T... napisał/a:
Sp🤬ala jak cz🤬ch przed policjantami.
Chyba jak cz🤬ch przed człowiekiem
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie