Masz całkowitą racje jak następnym razem właściciel wyprowadzi psa na spacer dookoła warzywniaka i przypadkiem spotkają skunksa to pies już będzie wiedział jak ma się zachowaćCo się tak spinacie? Zarówno ludzie i zwierzęta uczą się na błędach. Przecież go to nie zabije, a zapamięta sobie psina żeby skunksów nie atakować. Chyba lepiej jak małe dziecko dotknie pokrzywy i zapamięta żeby na to uważać bo kłuje i parzy niż na starość się wjebać w to zielsko i mieć pół ciała poparzone.
Pies może tak ale właściciel ...
sarkazm- odmiana ironii, szczególnie zdeterminowana przez negatywne nastawienie wobec atakowanych opinii i postaw; drwiący szyderczy sposób mówienia, będący wyrazem rozgoryczenia i rozdrażnienia, mający ugodzić adresata
Właściciel to idiota, mógł przewidzieć jak to się skończy i jeszcze ciśnie pompę z psa.
Ac ma kurwa robić? lamentować? Pies przez to nie zdechnie
Właściciel to idiota, mógł przewidzieć jak to się skończy i jeszcze ciśnie pompę z psa.
Pies który nazywa się Zuzia, to nie pies.
kiedyś takiego czarnego chuja z koloratką (chodzi tym razem o skunksa) złapałem za ogon bo u kumpla wszedł na ganek . No niestety ubrania tak potem mi jebały że wolałem je wyrzucić ale myślę że te małe chujostwo bym prędzej zajebał jakimś kijem czy innym długim przedmiotem .
To kurwa skąd ty jesteś że skunksy łapiesz?
Masz całkowitą racje jak następnym razem właściciel wyprowadzi psa na spacer dookoła warzywniaka i przypadkiem spotkają skunksa to pies już będzie wiedział jak ma się zachować
A miałeś ty kiedyś psa?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów